FOTO by Instagram @monmayernails / @gelsbybry

Ljepota

Naša inspiracija za ljetne nokte su more, bazeni i vedro nebo!

Una Lora Banjac 03. lipnja 2024.

Navedeni ultimativni ljetni trio poslužio je kao nezamjenjiv izvor inspiracije

Ako bi se jedna nijansa mogla proglasiti službenom bojom ljeta, postojao bi uvjerljiv razlog da se plava proglasi univerzalnom pobjednicom, jer, ipak je ona boja mora, bazena i vedrog osunčanog neba.

Navedeni ultimativni ljetni trio poslužio je kao nezamjenjiv izvor inspiracije za nokte koju tražimo dok odbrojavamo dane do godišnjeg odmora i brčkanja u moru!

Određene boje lakova za nokte mogu djelovati kao podizač raspoloženja. Ne samo da su vaše ruke i nokti dio vašeg tijela koji vam je cijeli dan u vidnom polju, već je poznato da određene nijanse izazivaju posebne osjećaje.

Toplije crvene, narančaste i smeđe boje mogu učiniti da se osjećate ugodno, a hladniji tonovi, poput plavog dizajna noktiju, nude malo opuštanja.

Osim što će učiniti da se osjećate bolje, svijetlo plavi nokti bit će jedna od najtrendi nijansi ove ljetne sezone jer je svijetlo plava zabavna, slatka i koketna boja koja se izvrsno slaže s nadolazećim ljetom!

U nastavku vam donosimo figurativno more inspiracije plavih manikuri različitih vrsta dizajna među kojima ćete zasigurno uspjeti pronaći svog ovogodišnjeg favorita (ako ne i više njih).

Nadamo se da smo vam ponudili traženu paletu plave inspiracije i barem malo olakšali slatke muke prilikom sljedećeg posjeta vašem salonu za nokte!