FOTO by Instagram @dorica505

Moda

Naša influencerica nosi H&M cozy outfit kojem će malo tko moći odoljeti!

Mia Vodopija 20. listopada 2021.

Mekano, krem i toplo... može li bolje?

U posljednjih nekoliko tjedana bili smo svjedoci raznih modnih trenutaka na i izvan modnih pista, celebrity outfita na crvenom tepihu, ali i obilja prijelazne odjeće po gradu. Sada ovaj svježi val stilske inspiracije možemo dobro iskoristiti ove jeseni i zime.

Najbolja stvar u listopadu je to što još nije dovoljno hladno da se zamotate u debele kapute, šalove i pufer jakne, ali svejedno se možete zabaviti s nanošenjem slojeva. Postoji mnogo udobnih jesenskih look-ova za isprobavanje u nadolazećim jesenskim tjednima, koji će vam omogućiti da pokažete i svoju kreativnu stranu.

Za sve one koji su u potrazi za udobnim, toplim i mekanim odjevnim predmetima koji su dovoljno neutralni i basic da se s njima kreativno i maštovito poigrate, našli smo pravu stvar za vas!

24,99 €

Dora Predojević, poznatija kao @dorica505 i H&M su predstavili look iz nove kolekcije na Dorinom Instagram profilu!

24,99 €

Dora je napisala: “So excited to share this with you guys! H&M ima novu kolekciju i što da vam kažem osim da je genijalna i da mi je pola zimske garderobe već spremno!“

24,99 €

Također je napomenula da su H&M i ona spremili kod (‘DORA15’) za njezine pratitelje kojima im omogućavaju popust u web trgovini od 15%. Pssst, mi smo ga već iskoristili i nadopunili svoju jesensko/zimsku garderobu!

24,99 €

Ovaj krem set možete nabaviti u poslovnicama H&M-a ili putem web shopa – gornji dio možete kupiti OVDJE, a donji dio preko ovog LINKA.