FOTO by Amazon.de

Modni dodaci

Narukvica za parove – samo ju dotaknete i ona druga automatski zavibrira

Una Lora Banjac 05. srpnja 2024.

Bez obzira koliko daleko bili, uvijek možete pokazati kako mislite na svoju voljenu osobu

Parovi koji su u vezama na daljinu svakodnevno proživljavaju velike tegobe radi udaljenosti od voljene osobe.

To je ljubav koja zahtjeva puno odricanja s ciljem ulaganja u zajedničku budućnost i da budemo iskreni, divimo se svim osobama koje to mogu!

Udaljenost je nešto što ne razdvaja samo parove već roditelje, djecu, prijatelje i obitelj. Ako je trenutno vaša omiljena osoba udaljena od vas, imamo nešto vrlo posebno što joj možete pokloniti kada se idući puta napokon zagrlite!

Totwoo narukvica za parove!

Bez obzira na to koliko ste udaljeni, sada možete ostati u stalnom kontaktu s omiljenom osobom. Jednostavno dodirnite svoju narukvicu i narukvica vašeg partnera će zavibrirati i zasvijetliti.

Tako ćete znati da mislite jedno na drugo i osjetiti dodir drugoga kroz vibraciju.

Putem aplikacije Totwoo možete slati tajne poruke i ljubavna pisma kako biste iznenadili voljenu osobu, a vaša vas narukvica automatski podsjeća na sve važne datume poput rođendana ili godišnjice.

Jedinstven dizajn narukvice je istovremeno romantičan i moderan s klasičnim elementima sunca i mjeseca, a na poleđini narukvica ugraviran je poznati citat Jane Austen: „Moje srce je i uvijek će biti tvoje“.

Narukvica s mjesecom ručno je postavljena cirkonskim kamenom, a  ovi su modeli dostupni u nekoliko boja i stilova koji odgovaraju različitim ukusima.

Totwoo narukvice karakterizira visoka vještina izrade, emocionalni doživljaj i inteligentna tehnologija!

Ako vam se dopao ovaj originalan nakit, svakako ga možete potražiti na Amazon.de službenoj stranici po cijeni od 132.99 €.