FOTO by Ginger Ray

Dekor

Naručite na vrijeme ukrase za Valentinovo! Izdvajamo najljepše…

Viktoria Šafranić 03. veljače 2021.

Sve u znaku ljubavi...

Valentinovo je samo podsjetnik da bismo ljubav trebali iskazivati svaki dan, a eventualno se tog 14.02. još više potruditi oko najbliže osobe.

Ako ste u duši romantičar i živite za trenutke u kojima možete iznenaditi dragu osobu, a Valentinovo je jedan od onih dana koji vam ne može promaknuti, onda biste trebali pogledati dekorativne ideje koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Na britanskoj stranici Ginger Ray nalazi se sve što vam je potrebno za razne prigode, od vjenčanja, krstitki, godišnjice braka, kao i asortiman za blagdane, a nedavno su nadopunili i rubriku Valentinovo. Odabrali smo upravo njih jer nas njihove ideje svakodnevno inspiriraju i uvijek pronađemo nešto originalno.

Najviše su nas osvojili baloni u obliku srca koji dolaze s helijem, a koji će kao saliveni stajati na krevetu ili gdje god zamislite. Netom iza toga pažnju su nam zaokupile kartice s tragovima, gdje druga osoba mora pratiti korake kako bi došla do završnog iznenađenja.

Tu su i baloni s prigodnim natpisima koji će odmah izmamiti osmijeh drugoj strani, kao i trake sa srcima koje možete postaviti na vrata ili kao dekoraciju na zidu.

Najrasprostranjeniji su oni u crvenoj boji, no tu je i omiljena rose gold nijansa za sve nježne duše. Uz balone i trake, možete pronaći i slamke u obliku srca.

Škicnite i vi ove fantastične prijedloge za Valentinovo i svojoj ljubavi još jednom pokažite da vam je broj 1 u svemu. Zavirite na njihovu web trgovinu putem linka.