Kultura

Narodni predstavlja: Doris Dragović u Areni Zagreb!

Viktoria Šafranić 24. svibnja 2019.

Glazbena diva dolazi po prvi puta u Arenu Zagreb...

Doris Dragović, jedna od najvećih glazbenih diva na ovim  prostorima napokon će izaći na veliku pozornicu najveće hrvatske Arene, one zagrebačke. Nema sumnje da je riječ o glazbenom događaju godine kojeg mnogi iščekuju s velikim nestrpljenjem.

Dugoočekivani koncert, koji će se održati 30. studenoga, organizira omiljeni Narodni – radio koji te sluša. Ovaj spektakularan nastup bit će kruna Dorisine karijere koja traje više od 37 godina.

“Narodni me jako obradovao željom za suradnjom. Radosna sam i ponosna što mogu najaviti da ćemo 30. studenoga ove godine napraviti lijepi koncert u zagrebačkoj Areni”, poručila je Doris koju posebno raduje susret s publikom.

Jedinstvena Doris poznata je po koncertima s čarobnom atmosferom tijekom kojih gradi nezaboravne glazbene priče.

Publika će s ovom glazbenicom bez sumnje pjevati u sav glas, a neizostavni dio repertoara su i pjesme koje su stekle status evergreena, kao što su ‘Jedini’, ‘Malo mi za sriću triba’, ‘Krivi ljudi’, “Željo moja”, “Baklje Ivanjske”, “Ovo je naša krv”…

Stoga će nastup u zagrebačkoj Areni biti posebna glazbena poslastica koju mogu pružiti samo najveći. Doris Dragović, nakon 37 godina bogate karijere, to svakako jest.

 

Ulaznice potražite u sustavu Eventim.