FOTO by Netflix

Film

“Narcos: Mexico” – dolazi 3. sezona odlične Netflixove serije

admin 14. rujna 2021.

Pogledajte trailer i datum početka prikazivanja

Netflix je upravo objavio datum početka prikazivanja treće sezone serije Narcos i nakon dugog perioda od godinu i pol čekanja napokon ćemo uživati u novim epizodama.

Narcos: Mexico” kreće s emitiranjem 5. studenog i već je etiketirana kao veliki hit. Treća sezona vraća nas u svijet droge devedesetih godina u kojem meksički karteli napreduju zahvaljujući sve većoj globalizaciji trgovine narkoticima.

Više novca znači i više opasnosti, a u najavi treće sezone čini se da je nova generacija kartela spremna na totalni rat.

Unatoč vremenskom skoku unaprijed, mnoga poznata lica koja smo viđali u prethodnim sezonama vratit će se i u trećoj sezoni uključujući Scoot McNairya kao Walt Breslina, Alejandra Edda kao El Chapa i José Maríu Yazpik kao Amada Carrillo Fuentesa.

Wagner Moura pridružit će se seriji kao Pablo Escobar, ponavljajući svoju ulogu iz izvorne serije, kao i Benito Antonio Martínez Ocasio, poznatiji po umjetničkom imenu Bad Bunny, koji će gostovati kao mladi pripadnik ubojitog kartela.

Sinopsis za treću sezonu kaže: “Smještena u 90 -e godine, kada bukti globalizacija narko biznisa, 3. sezona prikazuje rat koji izbija nakon Felixovog uhićenja. Dok se novi neovisni karteli bore za preživljavanje ususret političkim previranjima i eskalaciji nasilja, pojavljuje se nova generacija meksičkih kraljeva. Ali u ovom ratu nema pravila i sve karte su na stolu.”

Prema sadašnjim saznanjima treća sezona ujedno je i posljednja i nema informacija o dolasku neke nove franšize.