Natur

Narančinoj koži konačno kažemo zbogom uz nove Afrodita boostere u borbi protiv celulita!

Viktoria Šafranić 04. svibnja 2020.

Prihvatljiva cijena, visoka kvaliteta, preslatke ambalaže, što još možemo poželjeti...

Ususret ljetu kada nosimo laganiju odjeću, svi se trudimo posvetiti više vremena i pažnje njezi tijela. Zdrava prehrana, tjelovježba i adekvatni proizvodi ključni su za zdravu i svilenkastu kožu.

Afrodita je upravo lansirala tri noviteta koji su stvoreni za sve one koji se godinama mukotrpno suočavaju s celulitom i dolučili su tome stati na kraj.

U nastavku donosimo benefite svakog od ovih moćnih boostera:

FIRMING BOOST Krema za učvršćivanje od 180 ml

DJELOVANJE i REZULTAT UPORABE

Krema za učvršćivanje kože na problematičnim dijelovima tijela koja poboljšava elastičnost kože već nakon 24h*!

Povećava učinkovitost nastajanja kolagena i elastina, stimulira stanični metabolizam te tako vidljivo poboljšava čvrstoću i strukturu kože. Posebno primjerena za opuštenu i mlohavu kožu sa slabijim tonusom. Umasirajte ujutro i navečer na kritične dijelove tijela.

*IN VIVO znanstveno istraživanje na 10 žena, dva puta dnevno, 3 tjedna

Primjena:

Umasirajte ujutro i navečer na kritične dijelove tijela.

ANTI-CELLULITE BOOST Detoksikacijski aktivator 180 ml

DJELOVANJE i REZULTAT UPORABE

Detoksikacijski aktivator s učinkom grijanja u borbi protiv celulita! Potiče prokrvljenost kože, aktivira lipolizu i pomaže u izlučivanju vode i toksina iz kože.

Ubrzava drenažu na područjima s celulitom i smanjuje izgled „narančine“ kože. Umasirajte ujutro i navečer na kritične dijelove tijela.

Primjena:

Umasirajte ujutro i navečer na kritične dijelove tijela. Peckanje i termički učinak normalne su prateće reakcije potrebne za postizanje optimalnih rezultata. Spriječite kontakt s očima i sluznicom, operite ruke.

Čuvajte izvan dohvata djece. Nije primjerno za osobe koje imaju probleme s krvožilnim sustavom.

ACTIVE BOOST Gel s učinkom hlađenja 180 ml

DJELOVANJE i REZULTAT UPORABE

Gel s učinkom hlađenja u obliku aktivne formule! Lipolitičkim učinkom ubrzava izlučivanje toksina iz kože, pospješuje snagu procesa topljenja masnih stanica i pomaže u preoblikovanju linije.

Nakon aktivnosti revitalizira umorne noge i stopala. Rezultat: smanjen opseg bedara do 2 cm, smanjen opseg bokova do 4,5 cm*. Umasirajte ujutro i navečer na kritične dijelove tijela.

Primjena:

Umasirajte ujutro i navečer na kritične dijelove tijela. Spriječite kontakt s očima i sluznicom. Čuvajte izvan dohvata djece. Nakon uporabe operite ruke.

FIRMING BOOST Krema za učvršćivanje – 79,99 KN

ANTI-CELLULITE BOOST Detoksikacijski aktivator – 79,99 KN

ACTIVE BOOST Gel s učinkom hlađenja – 79,99 KN

Novi boosteri s potpisom Afrodite mogu se pronaći na policama Bipe i DM-a.

Također ih možete potražiti na sljedećim prodajnim mjestima: Afrodita Beauty Centri i Shopovi u Zagrebu – Vlaška 41, Frankopanska 7 i Galleria Business Center, Iblerov Trg 10 ili putem online trgovine webshop.afroditacosmetics.com!

litoidemala IGRA DARIVANJA

U suradnji s Kozmetika Afrodita Hrvatska jednu sretnicu nagradit ćemo s 3 nova boostera za učvršćivanje tijela i borbu protiv celulita. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica 3 boostera s potpisom Afrodite je Jasmina Vrgoč. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.