FOTO by Vivre / Instagram @sprinklestudiouk

Dekor

Narančasti pampas – omiljena dekoracija najavljuje HIT boju jeseni!

Daria Lovrić 02. rujna 2022.

Pampasu ne možemo odoljeti, posebice kada dolazi u raskošnim jesenskim tonovima!

Pampas trava već je nekoliko sezona must have dekoracija skoro svakog doma. Ultimativni je hit u uređenju interijera te najčešće dolazi u bež varijanti. Krasi naše blagovaonske stolove, kutke dnevnih boravaka, vjenčane bukete, raznorazne aranžmane, balon dekoracije i glavni je detalj na svakoj proslavi.

Svi koji teže dekoriranju vlastitog prostora i uživaju u tome, barem su jednom posegnuli za ovim atraktivnim dekorom. Unazad nekoliko sezona imali smo priliku uživati u nijansama poput purpurne, tirkizne i ružičaste, a ovog puta društvene mreže preplavili su pampasi u bogatoj narančastoj.

Jesen u znaku uzbudljive narančaste boje

U jesenskom periodu imamo mogućnost uživati u zemljanim tonovima i raskošnoj paleti toplih i uzbudljivih boja. Osvrnete li se oko sebe primijetit ćete kako se priroda mijenja i hladni zeleni tonovi poprimaju žute, narančaste, crvene i smeđe nijanse.

Sve je u znaku vatrenih kombinacija boja i pršti od raskoši i bogatstva. Kako smo ljeti uživali u sezonskom voću poput lubenice i jagoda, jesen nam također donosi mnoštvo plodova kao što su kukuruz, bundeva, kesten, žir i mnogi drugi…

Kako bi unijeli toplinu i raskoš u svoje domove, također se okrećemo zagasitim tonovima i unosimo jesenske dekoracije u svoj prostor. Uz cozy jastučiće, mekane dekice i mirisne svijeće svoj dom oplemenite umjetnom narančastom pampas travom koja će začiniti baš svaki ambijent.

Narančasti pampas podići će svaki interijer i odmah nam popraviti raspoloženje. Odlično će se uklopiti u svaki stil, a posebno će se isticati u prostorijama u neutralnim i zemljanim tonovima.

Narančasti pampas Vivre
Narančasti pampas Vivre

Kako bi vam olakšali potragu, narančasti pampas pronašli smo putem web trgovine brenda Vivre, po cijeni od 290,90 kuna.

Narančasti pampas Vivre 2
Narančasti pampas Vivre

Ovaj primjerak dolazi u setu od 3 pampas trave, visine 110 cm i širine 5 cm.