FOTO by Instagram @famousshoesstores / Nine West / Bershka

Moda

Narančaste sandale i žene – neraskidiva ljubav koja traje

Mia Vodopija 12. srpnja 2021.

Ove vesele sandale su pravi ljetni pogodak!

Ljetna toplina, sunce na nebu, naočale na licu i boca vode u ruci – uz kremu za zaštitu od sunca, spremne smo za ljeto. Odjeća koja je lagana i prozračnog materijala, pravi je ljetni prijatelj koji nas hladi i donosi osjećaj ugode.

Uz kratke hlače, suknje, romantične i lepršave haljine, topiće na bretelice i razna pokrivala za glavu, od marama do šešira, preostaje nam samo da se bacimo u potragu za ljetnim sandalama.

Bež, crne, bijele, smeđe, crvene, žute, zelene, šarene, sa životinjskim uzorkom…izbora je zbilja puno. Iako postoji mnogo stvari koje najdraža boja otkriva o vašoj osobnosti, mi smo se danas odlučili za narančastu!

Narančaste sandale su sandale u kojima će vas svi zamijetiti. Narančasta je kombinacija žute i crvene boje i smatra se energičnom bojom. Naranča podsjeća na osjećaje uzbuđenja, entuzijazma i topline, a često se koristi za privlačenje pozornosti, poput prometnih znakova i oglašavanja.

Narančasta je energična, što je možda razlog zašto mnogi sportski timovi koriste narančastu u svojim odorama, maskotama i maskiranju. Ona je također boja sjajnih zalazaka sunca i voća poput breskvi, nektarina, naranči i mandarina, pa bi mnogi ljudi mogli boju povezati s ljepotom zalazećeg sunca ili osvježavajućim okusom citrusa.

Narančaste sandale se vješto uklapaju u bezbroj situacija, poput poslovnih sastanaka, domjenaka, romantičnih večera, šetnje gradom ili odlaska u shopping. Ako planirate u njima provesti sate, nećete požaliti jer osim šarmantnog izgleda, čine se zaista udobne.

Narančaste sandale ne samo da pozitivno utječu na pripadnice ljepšeg spola, već nam pružaju potrebno samopouzdanje. Ove eye-catching sandale već na prvi pogled izazivaju wow efekt, stoga ih mi vidimo u svim onim posebnim prilikama kada želite zablistati.

U galeriji ispod možete checkirati naše izbore za najljepše narančaste sandale iz Nine Westa, Manga i Bershke.

Nama je definitivno narančasta boja posebna i baš odaje dojam vatrenosti i ženstvenosti, kao i romantike. Uz nalakirane nokte i blago preplanule noge, vaša će stopala biti u centru pozornosti.