FOTO by Lidl

Zabava

Napravite svoj vlastiti spa day uz Lidl jacuzzi na napuhavanje!

Krešimir Šustić 23. lipnja 2020.

Mjehurići, pjenušac i bolja polovica!

S obzirom na to kako je počela 2020. godina i da u ništa više nismo sigurni, valja se opskrbiti cool stvarčicama i predmetima koji bi nam uvelike mogli olakšati život i zabaviti nas.

Ljeto je stiglo, no ni sami ne znamo da li je bolje otputovati negdje na jadransku obalu ili ostati doma i pronaći način kako da se obranimo od paklenih vrućina koje nas očekuju.

Photo: Tyla

Tu je naravno uskočio trgovački lanac Lidl, koji nam je svima dobro poznat po povoljnim cijenama i čestim akcijama za kojima doslovno poludimo i spremni smo čekati u dugačkim redovima.

Ovoga puta, iznenadio nas je ponudom koja je idealna prilika za sve nas kojim imamo velike terase i vrtove u kojima nedostaje još samo neki detaljčić poput ovog jacuzzija na napuhavanje.

Photo: Lidl

Trenutno je dostupan samo na području Velike Britanije i košta nešto manje od 3000 kuna, što realno nije puno da takav užitak dovedemo u vlastiti dom.

Sa svojih 118 dinamičnih zraka stvara mlaz mjehurića koji pružaju masažu našem tijelu, a može ugrijati vodu i do 42°C dok sa svojom boljom polovicom ispijamo omiljeno alkoholno piće.

Photo: Lidl

Skupite još troje ljudi i ovoga ljeta stvorite pravi hotelski aranžman u vašoj oazi mira bez da morate otići dalje od udobnosti vlastitog doma.