FOTO by Zara Home

Iće & piće

Napravite omiljeni ljetni desert uz pomoć Zara Home kalupa za sladoled

Krešimir Šustić 15. svibnja 2020.

Domaće je ipak najbolje!

Svi smo mi ludi za nekom vrstom deserta, neovisno o tome radi li se o slatkom ili slanom, no u jedno smo sigurni, iza svakog glavnog jela dolazi šlag na torti.

S obzirom na to da nam je stiglo sunčano vrijeme i da nas iza ugla očekuju velike vrućine, trebamo pronaći savršen način da se rashladimo, ali i da pritom uživamo i počastimo sebe nečim slasnim.

139,00 kn

Sladoled je jedan od najprodavanijih deserata kada je u pitanju ljeto i zahvaljujući brojnim proizvođačima, ponuda ove slastice zaista je ogromna, pa tako možemo pronaći omiljene voćne, tropske i egzotične ili klasične poput vanilije i čokolade.

Današnja dobra vijest je ta da smo pronašli kalupe uz pomoću kojih možete sami u kućnoj radinosti izraditi svoje primjerke sa sastojcima koji su najdraži vašem srcu i najviše pašu vašim nepcima.

U svoju ponudu ih je ubacio brend s kućnim potrepštinama, Zara Home, te nam tako omogućio da sebe ili svoje goste počastimo nečim božanstvenim što dolazi iz domaće proizvodnje.

139,00 kn

Jedan primjer je klasičan oblik koji dolazi sa štapićem i u šarenim bojama kako bi mogli raspoznati okuse koje ste odabrali, a drugi nam dolazi u obliku lubenice i ananasa i donosi nam pravo tropsko osvježenje.

Pakirani su po četiri komada, a neovisno o tome jeste li više kremasti tip ili onaj ledeni, vjerujemo da ćete s guštom uživati u neodoljivom desertu i počastiti sebe i svoje najdraže nečim magičnim.