Obuća

Napravite mjesta jer na tržište upravo stižu nove Nike natikače!

Antonija Andabak 03. lipnja 2018.

Moda 90-ih još jednom oduševljava! Ovoga puta u obliku najdražih nam natikača za rasterećeno more i uživanje na bazenima!

Ako ste ljubitelji praktičnih natikača i daška nostalgije 90-ih kada se na moru i bazenima nosila isključivo ta obuća, vrijeme je da upoznate nove ljepotice koje stižu na tržište! Nike, najpoznatiji svjetski brend sportske odjeće i opreme, uskoro će u svojoj širokoj ponudi imati i modele u ultra modernoj verziji ali ništa manje praktične i udobne kakve ih pamtite.

https://www.instagram.com/p/Bja4kpwlBBO/?tagged=nikefannypack

Nike natikače dolaze u tri boje, pink-ljubičastoj, zeleno-plavoj i crno-sivoj kako bi svaki član odabrao onu boju koja najbolje odgovara njegovoj osobnosti.

Natikače su poznate po svojoj udobnosti i laganom dizajnu, a tamo gdje se nekada nalazio čičak sada je umetnuta mini cif-torbica u koju možete staviti ključ ili nakit kako ne biste  bitne stvari izgubili prilikom kupanja.

https://www.instagram.com/p/BjfHjcLlY5P/?tagged=nikefannypack

Ovo nije prvi put da je svjetski poznati brend osvježio accessorize bez kojeg se nekada nije izlazilo iz kuće pa su tako Chanel, Versace, Marc Jacobs i Kate Spade dizajnirali modernu verziju torbica oko struka na opće oduševljene i muške i ženske populacije.