FOTO by samantharitchie6/TikTok

Dom

Napravite mega bazen od trampolina i cerade

admin 29. srpnja 2022.

Nema razloga da ovaj vikend ne uživate plivajući u svom bazenu

Bez obzira na jutarnju kišu koja nas je iznenadila pred nama je vikend okupan suncem i potrebno je razmisliti o načinima kako da se osvježimo.

Najjednostavnija stvar koju možemo prakticirati je zatvoriti se u klimatiziran prostor i čekati večer kako bi temperature došle u normalu. 

Ako ipak ne možete izdržati zatvoreni u kući i želite upiti koju zraku sunca, ležaljka, suncobran, hladno piće i dobra knjiga mogu biti odličan izbor.

No što kada bismo u ovu priču uključili i jedan mega bazen u koji možete uskočiti bilo kada i priuštiti sebi osvježenje slično onom kao kad ste na moru.

Ukoliko živite u kući i imate trampolin samo vas par koraka dijeli od toga da se kupate u bazenu kojeg ste napravili svojim rukama. Osim trampolina bit će vam potrebna jedna velika cerada, malo vještine, malo kreativnosti i voila – vaš je bazen spreman!

@samantharitchie6

Watch till the end!!! ##fyp ##foryoupage ##foryou ##tramopline ##swimmingpool ##diy ##budgeting ##36pound ##hot

♬ My First Kiss – 3Oh3 feat. Kesha

Ovaj trik na TikToku podijelila je obitelj Ritchie kojoj ova metoda nije ništa novo, ali nakon što su je postavili na društvenu mrežu shvatili su da su ljudi oduševljeni ovim trikom. 

Image: samantharitchie6/TikTok

Budite sigurni da imate dovoljno veliku ceradu koja će obujmiti kompletan trampolin, a nešto vještine bit će vam potrebno samo pri sastavljanju i rastavljanju dijelova.

No, nakon što uspješno postavite ceradu i izlijete vodu vrijeme je da se opustite i uživate u svom DIY bazenu.