Napravite bor od prljavog rublja

Engineer 16. studenoga 2019.

Lijenost i kreativnost u jednom

Svima nam se ponekad dogodi situacija da nam se u kupaonici nagomila rublje koje je spremno na pranje. Užurbani stil života i obaveze ne dopuštaju nam da problem riješimo prije vikenda.

Isti problem mučio je i Jessi Roberts iz Australije koja je rješenju problema pristupila na jedan potpuno kreativan način.

Kako nam se približavaju blagdani Jessi je spojila ugodno s korisnim i od hrpe prljavog rublja napravila je blagdansko drvce.

Sve što vam treba je košara, neoprano rublje i malo kreativnosti, a kao šlag na kraju dodajte i zvijezdu koja će plodu vaše lijenosti dati dodatan blagdanski štih.

Najbolji način da izbjegnete pranje rublja je da od njega ukrasite kupaonicu. Kako se bliže blagdani tempo života mi postaje sve brži i jednostavno nemam vremena oprati rublje. Nema veze, sve ću oprati kada prođe prosinac.” – izjavila je simpatična kreatorica ovog kreativnog nereda.

Naravno da nije dugo trebalo da se njezina Instagram objava proširi društvenim mrežama, i u kratkom vremenu Jessi je zaključila da preko 10 000 osoba podržava njenu kreativnost.

Ako se i vi susrećete s problemom gomile neopranog veša neka vam ovo bude prijedlog kako ga se kreativno riješiti.