Poznati

Napokon sretna: Britney Spears otkrila što će prvo napraviti!

admin 23. srpnja 2021.

Britney Spears kaže da se više ne misli „nagoditi”, otkrivajući svoje snove za budućnost...

39-godišnjakinja je objavila videozapis o svojem plesu usred pravne bitke oko njezina konzervatorstva s ocem Jamiem Spears i Jodi Montgomery, licenciranim konzervatorijem. Nedavno je imala neke male uspjehe, a sudac joj je dozvolio da angažira vlastitog odvjetnika nakon emotivnog svjedočenja na sudu.

Dok su se obožavatelji okupljali oko nje s hashtagom #FreeBritney, Spears je sinoć, 22. srpnja, uzela trenutak da razgovara o stvarima koje bi voljela raditi kada sve konačno dođe na svoje.

Uz video na kojem pleše, u Instagram objavi je napisala:

„Što vi radite da bi vaši snovi ostali živi?” Samo sam znatiželjna jer u ovom trenutku nisam sigurna da je dobra ideja slušati savjet nekih ljudi. Jučer sam shvatila da su mi nestale sve tenisice…sviđaju mi se jer plešem tri sata dnevno i bole me noge pa sam ih odjenula kako bi mi se stopala osjećala ugodno.”

Sve su mi tenisice stare pa sam naručila četiri nova para i došli su prije pet tjedana, ali su bili preveliki pa sam dugo bila bez njih! Kad sam se jučer probudila i sjetila se da ih nemam, izvukla sam Carrie Bradshaw iz ormara i naručila hrpu novih cipela online.”

“Moji pomoćnici i njihov ponižavajući pristup da pronađem ono što imam u ormaru više ne prolazi…Odlučila sam se usprotiviti i znate što…noge mi rastu ovih dana…Neću prestati kupovati tenisice i potpetice. Neću se nagoditi i s obzirom na neki dan rekao sam da se osjećam kao da mi samo uzimaju.”

“Prošlo je dosta vremena otkad sam se vozila sama i recimo samo da je sada DRUGA IGRA jer nisam sigurna da će ovaj stadion biti negdje blizu Amerike!!! Evo me kako plešem nakon čišćenja moje dnevne sobe.

„Možda ću samo biti fina i locirati se ovdje i održati svoje snove živim razmišljajući o posjetu St. Tropezu s [Cher] i jedenju sladoleda…ona je bila jedna od mojih omiljenih pjevačica kao dijete i voljela sam se oblačiti kao ona”, napisala je Spears.