FOTO by Foto: Mohito

Elegant

Napokon… Pronašli smo provjereni sako!

admin 31. kolovoza 2023.

Nakon godina potrage i bezbroj sumnjičavih, konačno sam pronašla provjereni sako!

Već nekoliko sezona unatrag pokušavam kupiti sako koji će mi svojom kvalitetom i dizajnom ispuniti sva očekivanja. Savjete za savršeni sako tražila sam po forumima i u razgovoru s prijateljicama, koje sebe smatraju modnim guruima. Čak je i njima ponekad bilo teško preporučiti kvalitetan, dobar i provjeren sako.

Prošle godine, nakon dugo vremena, srela sam poznanicu iz srednje škole koja je na sebi imala savršeno odgovarajući sako. Zaljubila sam se u prvi pogled i nakon kratkog čavrljanja pitala sam ju gdje je kupila sako i da li bi ga preporučila. Rekla je da ga je nosila svega dva puta, ali da nije baš provjeren i da ga ne bi preporučila.

Foto: Mohito

Skoro da sam odustala od potrage za dobrim i provjerenim sakoom, ali upravo sam na web trgovine popularnog brenda pronašla “Provjereni Sako”.

Cijena mu je prihvatljiva, uzorak mi se sviđa, jedino nigdje nisam pronašla informaciju koliko je dobar i tko ga je provjerio. Mislim da nakon toliko godina potrage neću previše razmišljati, vjerovat ću popularnom brendu i napokon kupiti “Provjereni sako“.

Foto: Mohito

Ako ima netko tko ga je probao, ili još bolje osoba koja ga je provjerila, neka me slobodno kontaktira.

Iako… moguće je i da je došlo do pogreške u prijevodu pa je ovaj “Provjereni sako” samo još jedan “Checked Blazer” – izgubljen u prijevodu.