Moda

Napad na vježbanje! Opremu za gubitak kilograma smjestite u ovu Snoopy sportsku torbu!

Antonija Andabak 27. prosinca 2020.

Nema veze što teretane ne rade, vi napravite svoj privatni gym kod kuće, a uz ovu torbu- tako ćete se i osjećati!

Šunkica, francuska salata, mlinci i ostale božićne delikatese našle su svoje svečano mjesto na blagdanskom stolu ali se i po svima nama može lagano primijetiti uživanje svega nabrojanog plus slastica kojih je svake godine sve više!

Kako bi na vrijeme spriječili izmicanje kontrole što se kilograma tiče, razmislite o detox hrani i piću te laganoj sportskoj aktivnosti pri čemu vas može motivirati ugodna i lijepa odjeća za vježbanje. Tu je naravno i ništa manje važna dodatna oprema koja svako vježbanje čini interesantnijim, osobito ako vježbate u svoja četiri zida!

Kako bi vaša prostirka, bućice, uže za preskakanje i trake uvijek bile na jednom mjestu, pronašli smo savršenu sportsku torbu koja će vam itekako biti od koristi kada se vaše omiljeno mjesto za topljenje suvišnih kilograma, otvori!

Kako nas Women’secret do sada nije razočarao u lansiranju preslatkih stvarčica, tako nam je oko zapelo za duguljastu torbu za vježbanje s likom Snoopyja koji sasvim prikladno- diže utege!

Crne boje, torba je izrađena od nepropusnog materijala s dugačkim ručkama koje možete nositi na ramenu ili u ruci. Udobna za nošenje i prostrana, jednom kad se otvori vaša teretana, u nju možete smjestiti bočicu s vodom, tenisice i odjeću za presvući se nakon što završite naporan trening.

Ne moramo ni spominjati da će Vaša torba biti glavna atrakcija u teretani i da će vas zasigurno mnoge vježbačice pitati gdje ste ju kupili! Osim što ćete ju ponosno nositi u teretanu, natpis na torbi “Hello Again” motivirat će vas da ostanete dosljedni i ustrajni ka svome cilju održavanja zdravog načina života!