FOTO by Amazon / backbliss.com

Njega kože

Namažeš mi leđa? Pitanje koje konačno odlazi u zaborav!

Viktoria Šafranić 30. lipnja 2021.

Ovim genijalnim alatom možete sami nanijeti kremu na leđa

“Možeš li mi namazati leđa, molim te” rečenica je koja vam više nije potrebna. Ovim praktičnim alatom lako možete sami nanijeti kremu za sunčanje, losion za tijelo ili samotamnjenje.

Samostalni izlet na plažu sjajan je dok ne počnete nanositi losion, zar ne? Tu kreću prve muke i ubrzo ‘vrijeme za sebe’ postaje sve samo ne opuštajuće jer znamo da nas očekuje saniranje crvenila čim se vratimo u apartman. Naravno, svi bismo se složili da nama Hrvatima ne bi palo na pamet pitati nekog stranca da nam namaže leđa, posebice ne u doba pandemije.

Neki koriste sprej kako bi pošpricali leđa, međutim često isti rezultira neravnomjernim tamnjenjem. A čak i ako imate osobu uz sebe koja vam može namazati leđa, vjerujemo da će joj laknuti ako to napravite sami.

Upravo smo otkrili da postoji praktičan alat pomoću kojeg sami možete lako namazati leđa. Savršeno za kremu za sunčanje, losion za tijelo ili pekmez za samotamnjenje.

Da bismo mogli nanijeti kremu na leđa, zapravo bi nam trebala ruka dvostruko duža da pokrijemo svako mjesto. Alternativa: aplikator koji je pričvršćen na štapić koji omogućava da sami nanesete kremu na leđa. Slično četkici za tuš ili kadu. Ovi jastučići za kremu izrađeni su od guste pjene koja neće upiti losion i s kojih isti neće tako lako skliznuti.

Zahvaljujući zakrivljenoj šipki, kremu možete lako nanijeti na leđa, a zatim isprati aplikator.

Više informacija o ovom genijalnom izumu možete pronaći na Amazonu!

Također, pronašli smo još jednu zanimljivu web stranicu sa sličnim proizvodom, no umjesto bijele, ovi aplikatori dolaze u vibrantnim bojama.

Naše najveće ljetne brige konačno su nestale!