Promo

Nama i Alma na adventskoj Špici dotjerale zagrepčanke i brojne turiste!

PR 11. prosinca 2019.

Kako se odjenuti za blagdansko vrijeme i koji su to IT komadi ove zime?

To je bila tema već tradicionalnog modnog eventa Nama i Alma na Špici koji se svakog mjeseca događa u središnjem najstarije domaće robne kuće Nama.

U fokusu su trendovi koje iz bogate ponude ove robne kuće bira stilistica Alma Premerl Zoko koja zajedno sa svojim timom frizerima i vizažistima baš svaku ženu pretvara u pravu zagrebačku damu. Kao modeli i ovog su puta bile zaljubljenice u popularnu robnu kuću, među kojima se našlo i poznato lice – glumica Mirta Zečević!

– Ovog prosinca pozivnice na party-e samo stižu, a kako puno radim, nedostaje mi kronično sna i inspiracije za svečani look. San ću nadoknaditi sama, a s Almom u izlogu želim pronaći malu crnu haljinu u kojoj ću super izgledati u svim prigodama – komentirala je simpatično Mirta Zečević svoj dolazak. Ona je zaželjela, Alma i njezin tim su ispunili očekivanje!

Posljednja Namina modna špica u ovoj godini dogodila se drugog Adventskog vikenda s temom blagdanskog look-a. Alma je odabrala haljine u crvenim i zelenim bojama, srebrne kombinacije, fine mekane kaputiće, sve s potpisom domaćih modnih brendova koji su zastupljeni u Nami.

– Ovo je odličan način za pogledati što se sve prodaje u Nami, ali i outfiti su jako inspirativni pa već imam ideju za svoj novogodišnji look – komentirala je Slađana, turistica iz Novog Sada koja je zajedno s prijateljicama odgledala sve make overe u izlogu, a nakon toga šopingirala u Nami.

Kako bi styling bio potpun, u make up korneru je beauty brend Pupa predstavio svoje novitete koje je svakom modelu prilagodila vizažistica Paula Golomeić pokazujući i različite look-ove kad je svečani make up u pitanju.

Iako je svako lice imalo svoju beauty priču Paula je istaknula ipak i nešto zajedničko – dobra podloga uz Niveu i ultimativni Pula crveni ruž na usnama.

Za frizuru je bio zaslužan frizerski salon Zanetti iz kojeg su frizeri Matija Jaić i Ana Marija Ljubičić pokazali različite blagdanske frizure.