Dekor

Nalik smaragdu, Sinsay tabure od 89,90 kuna izgleda skupocjeno poput dragog kamena!

Viktoria Šafranić 30. listopada 2020.

Odzvanja ljepotom, zar ne?

U posljednje vrijeme, taburei su postali jedan od najtraženijih komada namještaja.

Bez obzira preuređujemo li interijer ili jednostavno želimo upotpuniti ambijent istim, ovaj šarmantan dekor uklopit će se u svaku prostoriju, a najčešće svoje mjesto pronađe u dnevnoj sobi.

Tabure može poslužiti u više situacija kao što su primjerice sljedeće:

  1. Dok sjedimo na fotelji, za potpuni komfor tabure je idealan da na njega položimo noge
  2. Ako nešto ne možemo dohvatiti s police ili visokog ormara, tabure će poslužiti kao odlična i lakša alternativa umjesto da izvlačimo stolicu
  3. Kod blagovaonskog stola ili druženja u dnevnoj sobi, tabure je uvijek dobro imati pri ruci ako ste se precijenili i pozvali previše gostiju

Emmezeta vs Sinsay – gotovo isti taburei za 280 kuna razlike

Ovo su samo neke od prednosti koje donosi ovaj ljupki home dekor, a onaj kojeg smo upravo pronašli u Sinsayu ima i neke dodatne benefite.

Uz pristupačnu cijenu od 89,90 kuna zaista dobivate ‘vrijednost za novac’, dok će smaragdno zelena boja svaki interijer osvježiti, posebice u blagdanski vrijeme kada će se izvrsno uklopiti uz crvene detalje u vašem domu.

Ljupke Sinsay hoklice u tri neodoljive nijanse za samo 39,90 kuna unose “ono nešto” u naše domove

Toliko je mogućnosti koje tabure pruža da bismo mogli pisati u beskraj, no glavno je da se vama uistinu sviđa, jer uz njega ćete prolaziti svaki dan. Nas je ovaj baršunasti model potpuno osvojio i čim stigne na web shop Sinsay, stavljamo ga u košaricu.

Ako se i vas jednako dojmio, budite strpljivi i pratite njegov dolazak putem web stranice.