Nakon vjenčanja Franku Batelić čeka još jedan ogroman izazov!

Viktoria Šafranić 26. srpnja 2018.

Spektakularan nastup u Puli održat će se za točno dva tjedna!

Nastup na Eurosongu, podrška svom suprugu Vedranu na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, vjenčanje u Istri – malo je reći da je ova godina za našu poznatu pjevačicu bila prepuna događaja koji su obilježili njezin život. Iako je bilo za očekivati da će nakon svega uzeti kratak predah od silnih obveza s kojima se posljednjih mjeseci nosi, Franka je puna energije i spremna za nove izazove.

Baš kao i Vedran koji je odmah nakon vjenčanja odletio za Moskvu gdje ga čekaju obveze u svom klubu ‘Lokomotiva’, Franku također čekaju poslovni angažmani koje drage volje prihvaća.

Talentirana pjevačica prošle je godine dobila ulogu u pjevnom dijelu baletnog spektakla ‘Great Gatsby Ballet’ gdje je pokazala svu raskoš svoga glasa i posjetitelje Arene Zagreb ostavila bez daha.

Ovog ljeta, također će imati čast nastupiti zajedno s fenomenalnim umjetnicima plesnog spektakla “Veliki Gatsby” na najčarobnijoj pozornici od svih – onoj u pulskoj Areni . Franka poziva sve ljubitelje plesa i ludih 20-ih godina da 09.08. dođu u Pulu i osjete svijet Jaya Gatsbya i njegove Daisy Buchanan, u posebnoj, baletnoj adaptaciji. Ne sumnjamo da će nas baš kao i prvi puta jednako oboriti s nogu!