FOTO by Parfois

Moda

Nakon torbica i putni asortiman iz Parfoisa zablistao u neodoljivom tropskom štihu

Krešimir Šustić 12. kolovoza 2020.

Za putovanje sa stilom

Ova godina se ne smatra idealnom za putovanje svijetom i istraživanje novih destinacija, no srećom, Lijepa naša je bogata brojnim atraktivnim lokacijama na kojima možemo jednako tako uživati.

Godišnji odmori koriste se već u punom jeku, a gradovi uz obalu su živnuli i obogatili se stylish modnim kombinacijama koje su brojne fashionistice odlučile ponosno pokazati.

Aloha! Parfois modni dodaci osvojili su nas upečatljivim tropskim štihom!

No kako bi se sve te divne stvarčice koje posjedujemo u garderobi mogle transportirati na željeno odredište, potrebno ih je uvrstiti u praktične i adekvatne putne torbe.

Znamo da je spremanje i odvajanje potrebnih odjevnih komada prava muka, no uz putni asortiman koji smo pronašli na web shopu brenda Parfois, postoji mogućnost da nam upravo to postane nova omiljena aktivnost.

Radi se o modnim dodacima koje krase ljetni motivi i donose tropski štih u svako putovanje za koje se odlučimo, te ga čine dodatno atraktivnim.

Kofer s kotačićima i šifrom za zaključavanje idealan je za dulji boravak izvan doma jer u njega možemo pospremiti veliku količinu stvarčica, pogotovo svi mi koji sa sobom ponesemo pola ormara.

580,00 kn

Manja putna torba dolazi u identičnom izdanju kao i kofer, a savršeno nam može poslužiti kao ručna prtljaga ili kao prtljaga koju nosimo za kraći vikend izlet u prirodu ili na more.

290,00 kn