FOTO by H&M

Moda

Nakon suza, ove bi naušnice mogle postati novi bestseller!

Viktoria Mikulić 30. siječnja 2024.

Modni dodatak kao najstylish uvertira u mjesec zaljubljenih…

Krajem prošle godine naušnice u obliku suza postale su najtrendi komad nakita. Mnogi brendovi, od zlatarni do high street proizvođača unutar svog asortimana uvrstili su ove ljupke naušnice u zlatnoj i srebrnoj izvedbi.

Gotovo da nema trendsetterice koja ih ne posjeduje i gdje god odemo, barem jedna osoba ih nosi.

Svaka fashionistica koja prati trendove nosi ove naušnice!

Mnogima možda nije jasno zašto su toliko popularne. Osim što su ih isfurale poznate modne ikone poput, ove naušnice su zaista upečatljive. Čak i ako imate bad hair da ili se ništa osobito potrudili oo odjeće, ne morate brinuti jer će ove efektne naušnice svakako biti u fokusu.

Sada, ususret Valentinovu, H&M je izbacio dva modela naušnica u obliku srca koje bi mogle postati bestselleri. Svake su posebne na svoj način, a dodatno ih naglašava sjajni završetak.

Bit će savršen modni saveznik uz male crne haljine i svečane kombinezone, kao i uz klasične poslovne bluze i hlače na crtu. Iako tvore oblik srca, nisu rezervirane samo za romantične večere, već i za sve druge događaje u veljači.

Ako su se i vas jednako dojmile i htjeli biste ih pridodati postojećoj kolekciji, ili niste uspjeli uhvatiti one u obliku suza, ove naušnice izvrsna su alternativa.

Cijena za oba modela iznosi 8,99 €, puna srca možete pronaći OVDJE, dok vas drgi primjerak očekuje na LINKU.