FOTO by Instagram @august_immo @goodjobcobb

Bizar

Nakon što okitite bor, bacite se na ukrašavanje brade vaše jače polovice!

Antonija Andabak 24. prosinca 2020.

Božićne brade i ove su godine šaljivi hit koji su mnogi "bradonje" prigrlili uoči Božića!

Prošle godine glavni su hit na Instagramu bile fotografije muškaraca koji su marljivo puštali brade do zadovoljavajuće dužine kako bi na kraju godine te iste brade poslužile kao mjesto ukrašavanja božićnih lampica i mini ukrasa!

Oni koji su se hrabro borili protiv tog trenda, pokleknuli su uslijed nagovaranja svojih ljepših polovica te “okinuli” pokoji selfie u maksimalno festive izdanju.

Ipak, dizajneri interijera ove su godine preporučili da slobodno okitimo i više borova: većih, manjih, pravih i umjetnih te ih postavimo na mjesta kojima idealno odgovara svjetlucava pozornost.

Tu istu pozornost mnogi su i ove godine usmjerili na svoju raskošnu bradu i nastavili prošlogodišnji trend, a neki su se čak i pripremili te na web stranici “Beardaments” (specijaliziranoj za ukrašavanje brada,) pokupovali raznorazne ukrase za bradu i postali prava kućna senzacija.

Oni koji nisu imali vremena kupiti prave ukrase za bradu, svejedno su se snašli i bradu ukrasili postojećim kuglicama i lampicama te svoje fotke “šerali” na društvenim mrežama.

Evo kako se “bradonje” zabavljaju tik uoči Božića!