FOTO by Instagram

Poznati

Nakon par mjeseci veze, dečko Kourtney Kardashian istetovirao njeno ime na prsima!

Antonija Andabak 19. travnja 2021.

Komentari su većinom bili slični, a glasili su:"Nije li prerano?"

Poznati bubnjar grupe Blink-182, ovih dana poznatiji kao dečko Kourtney Kardashian, tetovirao je njeno ime na svojim prsima te tako premašio brojku od 100 tetovaža koje prekrivaju njegovo tijelo.

Nakon samo dva mjeseca od javnog potvrđivanja njihove romanse, glazbenik je uočen bez majice na snimanju glazbenog videa u Hollywoodu, a uvježbanom oku paparazzija nije promaknuo takav detalj poput nove tetovaže koju je ionako teško uočiti među brojnim crtežima koje ukrašavaju njegovo tijelo.

Ime njegove nove djevojke istetovirano je iznad lijeve bradavice, a zvijezda reality showa: „Keep  up with Kardashian“ nije propustila priliku da na svom Instagram profilu objavi fotografiju tetovaže posvećene samo njoj.

Fotografija je objavljena bez opisa, ali prikazuje izbliza istetovirano ime: „Kourtney“ na bubnjarevim prsima te njenu ruku ispod trajnog ukrasa. 

Postoje spekulacije da ovo nije prva tetovaža koju je Travis posvetio reality zvijezdi  jer bubnjar ranije objavio video na Instagramu gdje tetovira riječi: You’re so Cool“ na bedru. Quote se referira  na Tarantinov film iz 1993., „True Romanse“, a tetovaža se podudara s rukopisom njegove nove djevojke.

Rano ili ne, pratitelji nisu uočili previše romantike u potezu tetoviranja imena partnera pa su mnogi pisali da je to glup potez ili da je prerano, dok su drugi bili poprilično zlobni i pisali da se Kourtney treba vratiti svom bivšem suprugu. Kako bilo, Travis je očito zaljubljen i to je jedan način na koji iskazuje svoju ljubav.