Moda

Nakon godinu dana od zadnje kolekcije, Harry Potter pidžame opet su glavni hit!

Antonija Andabak 23. kolovoza 2020.

Nightwear kolekcija inspiraciju je pronašla ovoga puta u timu Gryffindor koje odlikuje velika hrabrost! Prilika da postanete dio tog tima!

Prije otprilike godinu dana, svjetlo dana ugledala je nightwear kolekcija s potpisom Women’secret koja je u potpunosti bila inspirirana planetarno popularnim čarobnjakom Harry Potterom! Uspjeh te kolekcije bio je enorman, no mudro su čekali gotovo godinu dana da svjetlo dana ugledaju jesenski noviteti u znaku Harry Pottera!

Ovoga su puta odlučili lansirati kolekciju s brojčano manje pidžama, no zato su dodali zanimljiv accessoriese poput torbice za make-up, ruksaka, papuča i termosice koja nas je istinski oduševila! Ne samo to, u kolekciji se nalazi i komplet pidžama za klince, od kojih na jednoj štosno stoji natpis:”First year“, dok ostatak kolekcije šarmantno koketira s bojama tima Gryffindor, a to su zlatna i skrletna, odnosno crveno-ljubičasta boja.

Ljubitelji serijala Harry Pottera, znaju da tim Gryffindor odlikuje velika hrabrost, a ovo je prilika da, bez obzira na to koji tim preferirali, barem prije spavanja zaboravite na sve probleme i mirno utonete u san. Ujutro kavicu možete ispijati u hodu, koristeći kvalitetnu termosicu u navy blue nijansi.

Odlično su izbalansirali omjer pidžama u kompletu s kratkim i dugim rukavima, te udobnih spavaćica od kojih nam je za oko zapela košulja-spavaćica koja krojem podsjeća na boyfriend košulje u kojima volimo pripremati doručak.

Cijelu nightwear Harry Potter kolekciju, pogledajte u galeriji!