FOTO by Drake Baltimore / Skylors Animal Rescue

Zabava

Nakon godine dana potrage, pronašao psa putem Google-a!

Krešimir Šustić 23. svibnja 2020.

Zagrlite svoje četveronožno čudo i budite zahvalni što je pored vas!

Većini nas kućni ljubimci su poput članova obitelji, a nagli gubitak njih uzrokuje bol i prazninu koja se ne zaboravlja cijeli život.

Prošle godine u rujnu, pas Akita ukraden je iz prednjeg vrta kuće Delona Pearsona, a taj zlokoban čin ostavio je ogroman ožiljak na srcima njega i njegova sina.

Photo: Drake Baltimore / Skylors Animal Rescue

29-godišnjak je bio je slomljen i borio se sa strašnom krađom dugo vremena, a nakon višemjesečne muke počeo je razmišljati o nabavci novog zamjenskog psa.

Jednog je dana pregledavao internet kada je neočekivano opazio svog psa Missyja na web stranici skloništa za napuštene životinje u Sjevernom Wales-u.

Photo: Drajke Baltimore / Skylors Animal Rescue

Rezultate su provjeravali nekoliko puta, jer na prvu nisu povjerovali da je to ona, a na njihovo iznenađenje, bio je to njihov voljeni dlakavac.

Nekoliko mjeseci ranije, spasioci napuštenih životinja pronašli su Missy nakon što su je otmičari zavezali za stup autopraonice i napustili.

Photo: Skylors Animal Rescue

Primila je odgovarajuću njegu i bila spremna pronaći nove vlasnike, a to vrijeme nije bila čipirana, te je bilo nemoguće pronaći njezine izvorne vlasnike.

Sljedećeg dana odvezli su se prema skloništu kako bi se ponovno susreli s Akitom, a ostatak zvuči kao scena iz filma sa sretnim završetkom.

Photo: Skylors Animal Rescue

Iako je Delonu rečeno da bi moglo potrajati neko vrijeme prije nego što će se Missy prilagoditi, prepoznala je svog najboljeg prijatelja Bradleya i ponašala se kao da se ništa nije dogodilo.

Mašući svojim repom, sjedila je kraj njega i otkad se vratila kući, nije se odvajala od svojih omiljenih vlasnika.