Poznati

Nakon 6 godina! Britney Spears snimila duet s Elton Johnom

admin 26. kolovoza 2022.

Poslušajte...

Elton John i Britney Spears objavili su svoju dugoočekivanu suradnju, ‘Hold Me Closer’.

Pjesma je mješavina Johnovog singla ‘Tiny Dancer‘ iz 1972. i ‘The One‘ iz 1992. godine. ‘Hold Me Closer’ označava njezinu prvu novu snimljenu pjesmu u šest godina i njezino prvo izdanje otkako je prošle godine otpuštena iz svog kontroverznog 13-godišnjeg “pakla“.

Da će se dogoditi velika suradnja potvrđeno je ranije ovog mjeseca, a duo je ovu pjesmu snimao daleko od očiju javnosti. Posljednji album Britney Spears izašao je 2016. godine pod nazivom “Glory“, a povodom svog 39. rođendana predstavila je i pjesmu “Swimming In The Stars” s navedenog albuma.

Ne mogu vjerovati da sam snimila pjesmu s jednim od najboljih glazbenika našeg vremena” – napisala je pjevačica na svom Twitter profilu.

https://twitter.com/britneyspears/status/1562603307968778240?s=20&t=vAjxP5GQVaJpjQA6cERWuw

Hold Me Closer‘ nastavak je Johnove suradnje s poznatim pjevačicama, a posljednja u nizu je ona s Dua Lipom, ‘Cold Heart‘.

Najzaslužniji za ovu suradnju i snimanje pjesme je Johnov suprug David Furnish koji je vjerovao u Britney. “Svi su govorili da ona više ne može i neće pjevati, no meni je Britney oduvijek bila briljantna. I uspjeli smo, a ja sam oduševljen s onim što je učinila” – izjavio je Furnish.