FOTO by Netflix

Film

Nakon 30 godina glumačka ekipa originalnih Power Rangersa ponovno na okupu

admin 23. ožujka 2023.

Pogledajte trailer za novi Netflixov film koji izlazi u travnju

Glumačka postava izvorne ekipe “Mighty Morphin’ Power Rangers” ponovno se okuplja kako bi još jednom uništili zlu Ritu Repulsu.

Kako bi obilježili 30 godina Power Rangersa, mnogi iz originalne družine ponovno su se okupili oko projekta za novi film “Mighty Morphin’ Power Rangers: Once & Always”.

Povratnik kao Blue Ranger Billy Cranston je David Yost, koji se pojavio u čitavom nizu TV projekata Power Rangersa uključujući Power Rangers Zeo, Life After Power Rangers, Power Rangers: Rise of the Ninja i Power Rangers Dino Fury.

Foto: Netflix

Prvog Black Rangera Zacka Taylora glumit će Walter E. Jones, koji se prvi put pojavio u Power Rangersima davne 1993. godine, a pojavio se u projektima kao što su Mighty Morphin Power Rangers, Power Rangers Lost Galaxy, Power Rangers Wild Force i Life After Power Rangers .

Vraćaju se i Catherine Sutherland, koja je glumila drugu ružičastu rendžericu te Steve Cardenas koji je glumio drugog crvenog rendžera Rockyja DeSantosa. Također vraćaju se i Karan Ashley, koja je glumila drugu žutu rendžerku Aishu Campbell te Johnny Yong Bosch koji je glumio drugog crnog rendžera Adama Parka.

I konačno, Barbara Goodson će se trijumfalno vratiti kao glas negativke Rite Repulse.

Foto: Netflix

Kad je okupljanje Power Rangersa prvi put najavljeno, obožavatelji su bili shrvani saznanjem da se Amy Jo Johnson, koja je glumila originalnu Ružičastu Rangericu, neće vratiti.

Upitana o svojoj odluci da se ne vrati franšizi, Amy Jo je pojasnila obožavateljima: “Da se zna, nikad nisam rekla ne…samo nisam rekla da onome što je ponuđeno. Ali druge zabavne stvari su u ponudi! Radujem se gledati moje prijatelje kako razbijaju Ritu!”

Također, posebno nedostaje glumac Jason David Frank, koji je prije glumio Tommyja Olivera – Zelenog Rangera. Frank je nažalost preminuo u studenom 2022. sa samo 49 godina.

Specijalno okupljanje odat će počast još jednoj pokojnoj zvijezdi Power Rangersa, Thuyu Trang, koja je 2001. poginula u tragičnoj prometnoj nesreći. Trang je glumila prvu Žutu moćnu rendžerku Trini Kwan.

Foto: Netflix

Vrijeme je da Power Rangersi opet udruže snage kako bi spriječili Ritu da koristi ‘vremenski portal‘ i vrati se u prošlost te spriječi Power Rangerse da se ikada udruže i dobiju svoje moći od Zordona.

“Mighty Morphin’ Power Rangers: Once & Always” dolazi na Netflix 19. travnja.