FOTO by Stradivarius

Moda

Nakit s motivom limuna – za sve koji koračaju sunčanom stranom života!

Viktoria Mikulić 04. lipnja 2024.

Trend voćnog nakita je zabavan i kreativan način da upotpunite ljetne lookove!

Moda se neprestano razvija, a svaka sezona donosi svoje nove trendove. Ovog je ljeta modnim pistama i beauty blogovima zavladao hrabar i osvježavajući trend: voćni nakit.

Ako nam je proljeće donijelo cvijeće u punom cvatu, ljeto nam nudi priliku da raskošno voće nosimo ne samo na tanjuru, već i kao modni dodatak. Otkrijte ovaj novi voćni trend koji dodaje ukusan i šareni štih našoj ljetnoj odjeći.

Stradivarius je upravo lansirao kolekciju modnih dodataka s motivom limuna. Ove božanstvene naušnice i ogrlice podsjećaju na stabla limuna koja rastu na svakom uglu Cipra, i u mislima nas odvode u prekrasnu Italiju.

Za sve koji vole vibrantne boje i najradije bi potpisali da je cijele godine sunce, nakit s motivom limuna pun je pogodak za vaše dnevne i večernje lookove. Od odlaska na plažu do izlaska s prijatelicama, limun će svaki outfit podići na višu razinu te razvedriti i onu najjednostavniju kombinaciju.

Voćni nakit nije samo estetski dodatak, on nosi i posebnu simboliku..

Nakit s motivima limuna često se povezuje s vitalnošću, mentalnom jasnoćom i pročišćenjem. Također simbolizira energiju i pozitivnost. Detalji limuna dočaravaju svježinu i vitalnost ljeta.

Dakle, kada vam život da limun, poklonite sebi neki nakit i sjetite se sunčane strane života. Ovaj ljupki nakit možete pronaći na LINKU.