Modni dodaci

Nakit oko gležnja, da ili ne?

Antonija Andabak 07. ožujka 2017.

Upoznali smo vas s doista upečatljivim trendovima nakita kojima ćete ukrašavati vrat, ruke i uši.

Slijedi nastavak ovog ekscentričnog putovanja kojem se veselimo, kao i što s nestrpljenjem očekujemo odvažne dame koje će ulicama gradova prošetati svoj omiljeni komad nakita inspiriran galerijom koju možete pogledati u tekstu.

BOHO NARUKVICE OKO GLEŽNJA

Za ljetne večeri dizajneri su odlučili predstaviti kolekcije u znaku veselja i razigranosti, počevši s romantično otkrivenim ramenima i nogama. Vođeni time, žele dati slobodnu i stopalima koja su zaslužila odmor od zimskih čizama. Bose ili u zavodljivim sandalama, ukrasite svoja stopala s narukvicama oko gležnjeva i oslobodite svoj boho duh u ljetnim večerima.

Pinterest

RESICE

Još jedan razigrani modni detalj koji nas prati sezonama u modnoj industriji i kojem nećemo tako lako reći zbogom. Trendsetteri  s oduševljenjem prihvaćaju novu dozu boho-vibre koju im uz ostali accessorize, omogućuju vesele resice.

Pinterest

2u1

Dva komada nakita spojena u jedan je praktičan trend koji poručuje da nema potrebe kupovati dva odvojena nakita, dovoljno je investirati u jedan komad koji pokriva dvije baze odjednom. Kombinacije su razne: narukvica-prsten, naušnice-ogrlica, prsten-narukvica oko gležnja.

Pinterest

BROŠEVI

Ako vam je prva asocijacija na broševe na nešto staromodno i nešto što samo gospođe u ozbiljnim godinama nose, vrijeme je da te misli ostavite po strani jer su broševi postali toliko trendi u svojoj raznolikosti. Birajte krupne komade, a za nepopravljive romantičarke, posegnite za broševima u cvjetnoj varijanti i ukrasite svoj blejzer.

Pinterest

PRSTENI

Dosadio vam je stari look? Posegnite za prstenima koji će vaše prste učiniti neodoljivo zanimljivima. Ovog proljeća kombinirajte minimalno dva prstena, za hrabrije-nanižite prstene na svaki prst kako bi bili u prvom planu.

Pinterest

Izvor: fashionisers.com

Tekst prevela: Antonija Andabak