Modni dodaci

Nakit koji čini razliku najvrjedniji je blagdanski poklon!

Viktoria Šafranić 20. prosinca 2020.

Silver Star komadi nakita sofisticirani su modni detalji koji u suvremen život unose dašak glamura…

Kada bi nas netko upitao koji je to simboličan poklon, onaj koji traje zauvijek, uz kojeg možemo provesti bezbroj lijepih trenutaka, kao iz stopa bismo odgovorili nakit.

Taj maleni modni dodatak čini ogromnu razliku. Prvenstveno, predstavlja finalan touch svakog outfita. Istovremeno, podiže nam samopouzdanje i osjećamo se moćnije svaki put kada je uz nas.

Neovisno o tome je li riječ o ogrlici, narukvici, prstenu ili naušnicama, ako je od osobe koja nam znači, čuvat ćemo ga kao kap vode na dlanu.

I dok je netko zaljubljenik u klasične stvari i preferira srebrne ili zlatne komade nakita, drugim riječima one koji nikada ne izlaze iz mode, drugi teže tradicijskim detaljima s koraljima i biserima, a neki se odlučuju za trendi komade kao što su rose gold primjerci i ostali stylish motivi…

Bez obzira jeste li u potrazi za zaručničkim ili vjenčanim prstenom, dijamantnim nakitom u obliku srca ili sa znakom beskonačnosti, modelima od opala u popularnoj smaragdno zelenoj ili ružičastoj boji, ili jednostavno želite na jednostavan komad nakita nešto lijepo ugravirati, na jednom mjestu krije se sve navedeno. Silver Star nakit prožet je elegancijom i istančanim stilom, to je nakit koji priča priču, koji godinama kasnije ostaje u sjećanju.

Mi smo za nadolazeće blagdane izdvojili profinjene modele koji neće proći nezamijećeno, a osim kao božićni poklon, ovim nakitom možete nekome uljepšati početak 2021. godine.

Osim nakita u njihovoj ponudi nalaze se i USB upaljači, kemijske, manžete i još mnogo drugih popratnih stvarčica.

Ovaj luksuzni accessories možete pronaći u Zagrebu, točnije u sklopu Importanne centra, pod lokalom broj 93. Njihov izlog prepun šarmantnih modela već je sasvim dovoljan da vas privuče da razgledate i kompletan asortiman.

Za detaljnije informacije i novitete, pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.