FOTO by @pandora @zaks

Moda

Nakit kao poklon voljenoj osobi….

admin 10. veljače 2022.

Najljepše stvari dolaze u malom pakiranju!

Valentinovo je praznik zaljubljenih i iz godine u godinu sve se posebnije obilježava. Na Valentinovo se kao znak ljubavi i međusobne privrženosti razmjenjuju darovi poput bombonijera, cvijeća, čestitki i sličnih znakova pažnje.

Proteklih godina Valentinovo ne povezujemo isključivo uz zaljubljene parove već postaje povod darivanja svih onih koji nam puno znače. Daruju se najbliži – obitelj i prijatelji, a darujemo i sami sebe.

Svaki komad nakita nosi određeno značenje. Ogrlica se povezuje s ljubavlju jer privjesak dodiruje srce. Narukvica se drži na ruci, najčešće uz sat i šalje poruku o pažnji i vremenu koje je poklonjeno osobi.

Naušnice ističu crte lica te osobi kojoj darujete naušnice poručujete da je ona za vas najljepša. Prsten je simbol ljubavi. Poklanjajući prsten, osobi dajete obećanje i duboku predanost.

Ljubav je vječna životna inspiracija. Inspiracija je pjesnicima i književnicima pa tako i našim omiljenim brendovima. Upravo zato, u veljači su predstavljeni najromantičniji komadi inspirirani ljubavlju, a mi smo ih sve pronašli.

Pandora
Pandora
Pandora
Zaks
Zaks
Kraglica
Kraglica
Watch-a-porter
Watch-a-porter

Nije važno darujete li partnera, mamu, baku, prijateljicu ili se vodite onom „Volim tebe, darujem sebe“, obratite pažnju na simbole.

Neki od najčešćih simbola su sidro koje označava nadu, osmica koja označava vječnost ili potkova koja simbolizira sreću.

Izaberite nakit koji ima posebno značenje i razveselite voljenu osobu.

Autor teksta: Daria Lovrić