FOTO by Dedoles

Moda

Najveseliji kupaći kostimi dolaze s potpisom Dedoles

admin 15. lipnja 2021.

Veseli dizajn, kvalitetan i udoban materijal, dobro raspoloženje, omiljeno piće i spremni ste za ljeto na plaži!

Nakon nekoliko promjenjivih tjedana napokon smo dočekali vruće i sunčane dane u kojima počinjemo razmišljati samo o jednom – godišnjem odmoru! Izležavanje na plaži i kupanje u moru uskoro će postati omiljene, ali i jedine aktivnosti koje ćemo prakticirati.

Sve što će nam uskoro biti potrebno su ručnik, šešir, naočale, krema za sunčanje i naravno – kupaći kostim!

Ljeto voli vesele i šarene boje…

Ako netko još nije napravio rošadu svoje garderobe krajnje je vrijeme da izbacite svaki tamni i slojeviti komad i naoružate se veselim i šarenim bojama.

Proljetna kolekcija najveselijih stopalica, soknica i najlonki

Neka vaša garderoba izgledao kao paleta duginih boja u kojoj ćete svakodnevno vješto iskombinirati najveseliju kombinaciju.

Inspirirajte se bojama prirode i omiljenih sezonskih voćki te se prepustite pozitivnim ljetnim vibrama. Ako moramo birati gdje pronaći najveselije i najrazigranije ljetne motive Dedoles se nameće kao logičan izbor, a njihova najnovija kolekcija kupaćih kostima to upravo i dokazuje.

Dedoles veseli kupaći kostimi

Jednom kada posjetite Dedoles web trgovinu sigurni smo da nećete izaći prazne košarice.

Veseli dizajn te kvalitetan i udoban materijal atributi su koji krase svaki Dedoles model kupaćeg kostima, a odlične cijene samo su razlog više da napunite košarice i priuštite si jedan za svaki dan u tjednu.

Nedavno smo obilježili Svjetski dan oceana kada je opet naglašena važnost održivih materijala i recikliranja, a odabirom Dedoles kupaćeg kostima svrstavate se među one kojima je stalo.

Jednodijelni ili dvodijelni?

Tradicionalno, jednodijelni kupaći kostimi su klasičniji i pripisuju se za žene u srednjim i zrelim godinama, dok se dvodijelni svojim krojevima prilagođavaju potrebama žena.

Sam pogled na bilo koji plažu potvrdit će da su dvodijelni kupaći kostimi popularniji, ali potražna za jednodijelnim nikad nije prestala i još uvijek ga viđamo na svim generacijama.

Bez obzira na koju se varijantu ovog ljeta odlučili unutar Dedoles web trgovine pronaći ćete zaigrane i vesele modele obje varijante. 

2 u 1 reverzibilni kupaći kostimi

Reverzibilni bikini usrećit će svakog ljubitelja mode jer nam nudi izbor više u kombiniranju svog outfita. Još pojednostavljenije rečeno, za cijenu jednog kupaćeg kostima dobit ćete dva, može li bolje? 

Prelistajte galeriju i pronađite svoj omiljeni ovosezonski kupaći kostim, ili nekoliko njih.

Budite na valu pozitivne energije u šarenim kupaćim kostimima

Ljeto nam kuca na vrata, a na vama je da ga objeručke prihvatite i naoružate se svime pozitivnim kako bi vam raspoloženje bilo uvijek na vrhuncu.

Ne sumnjamo da ćete upravo to pronaći na svim Dedoles kupaćim kostimima i da ćete ljeto ispuniti bojama i veselim motivima.

Za još više inspiracije posjetite Dedoles web stranicu, kao i društvene mreže Facebook i Instagram.