Ljubav & veze

Najveća pogreška koji činite u vezi prema vašem horoskopskom znaku!

Daria Lovrić 06. lipnja 2023.

Najteže je priznati vlastite propuste!

Iako ponekad volimo misliti da smo savršeni, nitko od nas to nije. Svi u vezama griješimo, a upravo na tim greškama učimo, barem neki od nas. Drugima treba malo više vremena za učenje pa se ponekad uhvate toksičnih obrazaca u odnosima, a nisu toga ni svjesni. Jedini način da izađete iz takvog odnosa je da se suočite s vlastitim greškama i zauvijek ih prerastete.

Najveća pogreška koji činite u vezi prema vašem horoskopskom znaku

U nastavku donosimo najčešće i najveće pogreške u vezi koji radi svaki horoskopski znak.

OVAN – partnera uzima zdravo za gotovo

Ovan je moćan i nema problema s tim da kroz život ide samostalno. Ipak, ova žestoka autonomija ponekad može biti ovnova Ahilova peta. Napredujete kao vođa, što je sjajno, međutim ponekad u svojim vezama tretirate svog partnera kao sljedbenika. Upamtite, zdrava veza ne znači da jedna osoba dominira razgovorom i očekuje da njezin partner uvijek bude ujedno i njezin najveći obožavatelj. Tretiranje vašeg partnera, koji je uvijek tu da odgovori na svaku vašu potrebu, na kraju će ga odgurnuti. Ne uzimajte ih zdravo za gotovo.

BIK – kipi u sebi

Svi znamo da su bikovi tvrdoglavi. Ipak, ljudi ne shvaćaju da se vaš otpor promjenama proteže i na vaše emocije. Bikovi žude za mirom i harmonijom, a drama ih samo stresira. Ipak, ako se ne suočavate sa svojim mislima i problemima, vaš bi partner mogao pobjeći jednom kada eksplodirate i istisnete svoj bijes. Iako u početku možete misliti da se samo uzemljujete i usredotočujete kada ignorirate probleme u vezi, to nije slučaj – zapravo samo izbjegavate težak, ali neophodan razgovor. Zadržavanje svega u sebi na kraju će uzrokovati da se ljutite na svog partnera i prekinuti vašu vezu.

BLIZANCI – odustaju od veze prije samog kraja

Jeste li ikada čuli da Blizanac bježi umjesto da se suoči sa svojim osjećajima? Nikada! Ako niste shvatili cijela ova izjava je sarkazam. Zapravo, Blizanci su poznati po tome što rade upravo to i nikada se ne osvrnu ni na sekundu da to zamijete. Iako volite veze kada su zabavne, čim naiđe problem, pobjegnete. Nije da ste lijeni ljubavnik ili da se bojite obveza (s pravom osobom), ali skloni ste na neslaganje gledati kao na kraj veze, a ne kao priliku za kompromis i rast. Ne bježite, neki od najisplativijih odnosa zahtijevaju naporan rad.

RAK – dopušta da mu isklizne individualnost

Rak koji otvara svoje srce je lijepa stvar, međutim kada do toga dođe, on se ne otvara samo malo – on oslobađa brane! S jedne strane, ovo može biti katarzično iskustvo za vas i vašeg partnera, međutim, vaša razina suovisnosti i napuštanja osobnih granica može biti opasna jer gubite vlastiti identitet zbog identiteta veze. Ne radi se više o tome što volite, o vašim prijateljima, vašim ciljevima ili čak o vašoj omiljenoj hrani. Na kraju se sve svodi na ono što vaš partner voli. Ako vam prijatelji kažu da se ponašate potpuno drugačije ovisno o tome s kim izlazite, to je ono o čemu oni govore. Zadržite svoju individualnost.

LAV – iskazivanje osjećaja partneru

Kad je život u redu, držiš bradu gore, ali kad je život težak, ti sve istresaš na svog partnera bio on kriv ili ne. Lav nikada u potpunosti ne može zadržati ono što osjeća u sebi jer je rođen za pozornicu. Ipak, zapamtite da vaš partner ima granicu onoga što može i onoga što ne može podnijeti. Oni također imaju hrpu drugih problema, odgovornosti i emocija s kojima se žongliraju 24/7, čak i ako to ne spomenu.

DJEVICA – pokušava promijeniti ljude

Naravno, niste vi taj kojem je potrebna sva pomoć i pažnja. Vaš moto je “Ja ih mogu popraviti!” Kad počnete izlaziti s nekim, sviđa vam se tko je… s vremenom počnete primjećivati ​​​​male obrasce/navike/sitnice/fraze/ponašanje koje vas, zbog nedostatka boljih riječi, živciraju. Kada date partneru pružite “savjet”, on uistinu dolazi iz dobre namjere – samo želite poboljšati život svog partnera! Ali iskreno, ponekad jednostavno žele napuniti perilicu posuđa na svoj način. Pa što kažete na to da ih prihvatite onakvima kakvi jesu?

VAGA zna biti pomalo pasivno-agresivna

Imate najljepši (lažni) osmijeh u zodijaku. To nije zato što ste neautentični, već zato što radije ne biste ljuljali čamac, čak i kada se s nečim ne slažete. Odjednom pokušavate igrati lijepo, ali zapravo bacate pasivno-agresivne bodeže na svakom koraku. I dok vaše zvocanje uistinu ne promijeni sve što vam ide na živce (ili dok ne progovorite izravno), neprestano ćete se ljutiti na svaku sitnicu koja vas živcira.

ŠKORPION – radije stvarate dramu nego zajednički rješavate probleme

Sve ili ništa, gore ili dolje, mir ili rat – škorpion je ekstremist. Iako možete usmjeriti ovaj intenzitet prema svojim ciljevima, postoji značajna šansa da se, kada ste nezadovoljni zbog bilo čega, obrušite na svijet oko sebe. Vaše loše raspoloženje završi spaljivanjem stvari do temelja. Ako vaš partner izrazi mišljenje ili vam pokuša pomoći ili vas umiriti doživljavate ga kao neprijatelja. Ovo ponašanje je vaš obrambeni mehanizam i 99% vremena za njim nema potrebe. Duboko udahnite i usmjerite tu ljutnju u nešto konstruktivno.

STRIJELAC – nije iskren o svojim osjećajima

Za tebe je život samo zabava i igra, a ako nije tako ti bježiš. Međutim, svoje strahove, osjećaje i svoje većinu vremena ne dijelite. Kad dođe do bilo kakve napetosti između vas i vašeg partnera, vjerojatno ćete se smiriti i nećete o tome razgovarati,ali ćete onda sve intimne detalje podijeliti sa svojim prijateljima. Čim se svima drugima otvoriš, sva ta tuđa mišljenja počnu kolati u tvojoj glavi i već si jednom nogom izvan veze. Jedini način na koji to možete popraviti je da budete otvoreni, osjetljivi i razgovarate o tome s partnerom.

JARAC – očekuje da će ga svi na kraju povrijediti

Ti napreduješ kao dio moćnog para nemaš problema s radom na izgradnji zajedničkog života. To jest, sve dok vaš unutarnji pesimist ne počne izlaziti na površinu. Prije nego što shvatite, krećete se žaliti na život, zatim na druge ljude, a onda si na svog partnera. Vaša pesimistična strana samo je obrambeni mehanizam jer se možete malo uplašiti da nešto na kraju neće uspjeti. Nemojte odgurivati ​​ljude. Upamtite da ste vrijedni ljubavi i da ne završava svaka veza slomljenim srcem.

VODENJAK uvijek mora pobjeđivati

Da, ti si super pametan, ali ne možeš kontrolirati stvari ili ljude samo zato što se bojiš promjena. Umjesto pokušaja kompromisa i zajedničkog rada, svako malo neslaganje pretvara se u bitku tko je u pravu. Volite dokazivati ​​svoju tvrdnju i obožavate iskazivati ​​svoju intelektualnu superiornost, a to najčešće završi tako da se vaš partner osjeća poraženo. Ljubav nije u tome tko pobjeđuje, riječ je o otvaranju srca i dijeljenju, bez obzira na to tko je pobjednik u raspravi.

RIBE – žrtvuju dio sebe za vezu

Što se tiče romantike, želite biti likovi iz bajke i to vas ponekad može dovesti do toga da previdite crvene zastavice u odnosima. Ponekad čak žrtvuješ dijelove svog života samo da zadržiš vezu. Naravno, svi možemo imati mane, ali kada počnete odbacivati ​​neke od svojih omiljenih hobija, prijatelja ili snova, to nije veza. Suđeno vam je da blistate i živite živahno.