NAJVEĆA ATRAKCIJA 4. TJEDNA DIZAJNA ZAGREB!

Viktoria Mikulić 04. travnja 2017.

Pop-up #tdzg Dizajn park ove godine bit će definitivno najinteresantnija atrakcija

Jedinstvena atrakcija u sklopu 4. Tjedna dizajna Zagreb je pop-up #tdzg Dizajn park koji s Laubom, čini jedinstvenu središnju lokaciju na adresi Prilaz baruna Filipovića 23a.

Projekt #tdzg Dizajn parka potpisuje Clinica studio, a obuhvaća više od 3.000 m2 otvorenog te 900 m2 izložbenog prostora unutar atraktivno postavljenih kupola u kojima će se održavati #tdzg Expo, #tdzg Izložbe #tdzg Market izložbe, modne revije, dok će se na otvorenom organizirati filmske projekcije, partyji te druga događanja.

“Tri godine je Clinica studio uživala kao posjetitelj Tjedna dizajna Zagreb tako da smo se ove godine odlučili priključiti organizaciji i doprinijeti u realizaciji četvrte po redu manifestacije koja na sjajan način prezentira i upoznaje široku publiku s dizajnom. Izazov nam je raditi na festivalu ovako velikih razmjera kako zbog zahtjevne publike tako i zbog značaja koji #tdzg nosi sa sobom. Želja nam je bila napraviti ugodan ambijent u kojem će posjetitelji uživati u svakom dijelu manifestacije, bilo opuštajući se uz odličan zabavni
program ili slušajući neko od predavanja.”, izjavili su Vedran Kasap i Ozana Uršić iz Clinica studia.

U devet će se kupola održati #tdzg Market, sa štandovima koje projektira Brigada, #tdzg Izložba škola i fakulteta, #tdzg Expo i #tdzg Food design. Između kupola bit će organizirani zabavni sadržaji, poput filmskih projekcija na otvorenom.

“Svake godine želimo posjetitelje iznenaditi novom lokacijom. Prve je godine to bila Lauba, druge Lauba i Hauba, susjedna industrijska hala, treće Lauba i Hauba s interijerom koji je dizajnirala brigada*. Ove godine umjesto Haube, #tdzg će posjetiteljima ponuditi super doživljaj u #tdzg Dizajn parku na više od 3.000 m2 atraktivnog prostora.“, poručuju organizatori Tjedna dizajna Zagreb, Tina Marković I Daniel Tomičić.