FOTO by kickstarter.com

Dekor

Najvažniji obrok u danu postaje prioritet uz Lego aparat za vafle!

Viktoria Šafranić 16. travnja 2020.

Hrana nije namijenjena tome da se s njome igramo, no u ovom slučaju ne možemo si pomoći...

Kada bi nas netko upitao što nam je draže, palačinke ili vafli, morali bi dobro promisliti prije nego što odgovorimo. No kada bi nam ta ista osoba ponudila odabir između vafli u obliku Lego kockica i običnih palačinki, ni sekunde se ne bismo dvoumili.

Iako su palačinke mnogima jedan od najdražih deserata, vafli su posljednji godina također zauzeli zavidno mjesto na ljestvici TOP slastica.

Netko ih voli s marmeladom, nutellom, bijelom čokoladom, dok ih drugi preferiraju u kombinaciji sa šumskim voćem.

Ako kod kuće imate aparat za vafle, a već neko vrijeme razmišljate o novom ili se ga tek spremate nabaviti, dopustite da vam prezentiramo jedinstveni novitet stvoren za zagrižene fanove Lego kocaka i one najveće sladokusce.

Vafle smo do sada mogli viđati u različitim oblicima, no ovaj je zaista nešto posebno. Električni aparat za vafle napravljen je tako da vam isporuči vafle nalik lego kockama.

Hrana je stvorena za jedenje, a ne za igranje, ali uz ovaj izum definitivno ne bismo mogli odoljeti da napravimo vlastitu kuću, zgradu, most, piramidu, zapravo sve što zamislimo.

Možete napraviti 14 komada odjednom što je super jer će tako gradnja ići puno brže i moći ćete ih pojesti dok su još topli. Kreaciju možete pojesti nakon što joj se dovoljno divite i fotografirate sa svojim napornim radom. Aktivnost i obrok u jednom – što biste više mogli poželjeti?

Ovo čudo od proizvoda još uvijek nije u prodaji, no kako nam se čini, moglo bi biti već ovog ljeta. Aparat za vafle pojavio se na Kickstarteru i potrebna mu je podrška za ovaj reprezentativan projekt.

Projekt je već prošao svoj cilj od 7.500 dolara (u trenutku objave bilo je više od 18.000 dolara), pa izgleda da nema sumnje da će se to dogoditi.

Mislimo da je ovo zaista odlična ideja kako skratiti vrijeme svojoj djeci (ili sebi).

Bez obzira koliko imate godina, mislim da bismo se svi složili da nam je ponekad dozvoljeno ponašati se kao djeca – a to uključuje i igranje s našom hranom.