FOTO by UGG

Moda

Najudobnije UGG sandale u bijeloj boji za bezbrižne ljetne korake!

Krešimir Šustić 04. kolovoza 2020.

Udobne, efektne, moderne i kvalitetne!

U najtoplijoj sezoni u godini, izrazito je bitno voditi računa o modelima odjeće i obuće koju nosimo, kako bi nam koža mogla neometano disati i osjećati svježinu tijekom cijelog dana.

No zahvaljujući ponudama omiljenih trgovina, udobnost se spojila s modernim dizajnom i olakšala nam potragu za komadima u kojima ćemo osvajati gradske ulice i obalu mora.

Stylish primjerci must-have sandala pojavljuju se na svakom kutku, a osim onih s punom, blok ili klasičnom petom, sve češće viđamo praktičnost u obliku ravnih sandala s povišenim potplatom.

Fashionistice su poludjele za ovim it modelom iz svijeta obuće, stoga se naša modna njuška bacila u potragu za istim, te naišla na brojne ponude koje možemo vidjeti na web shopovima.

Posebno su nas se dojmile bijele ljepotice s potpisom brenda UGG, koji je prije svega poznat po kvaliteti i udobnosti koja pruža osjećaj hodanja po oblacima na svakom koraku koji napravimo.

Jednostavan i efektan komad, minimalističkog je dizajna koji nadopunjuje gotovo svaku odjeću, a ovaj ljetni stil sandale odiše remenima do gležnja koji se prilagođavaju kopči za savršeno pristajanje.

Spojiti ih možemo sa svime, od kratkih hlača za dnevne i casual outfite, plisiranih suknji i cvjetnih haljina za večernja izdanja, sve do poslovnih pothvata u kombinaciji sa širokim hlačama.

Na LINKU možete nabaviti svoj par i u svoju garderobu unijeti nešto zbog čega ćete bezbrižno prolaziti kroz najtoplije godišnje dob godine.