FOTO by PRIMA

Dekor

Najstylish dekor za jesenski ugođaj i dom prepun topline!

Viktoria Mikulić 28. rujna 2020.

Izdvojili smo stvarčice koje krase omiljene jesenske nijanse poput burgundi, smaragdno zelene, boje šljive, zlatne, kraljevsko plave…

Početak nove sezone od nas zahtijeva određenu prilagodbu. Ovih dana, lagane i prozračne odjevne predmete zamijenili smo slojevitom garderobom, koja je idealna za prijelazno razdoblje.

Osim u sferi odjeće, mnogi se odlučuju i za neke druge životne promjene, a jedna od najdražih je uređenje doma. To nužno ne mora značiti potpunu transformaciju, već dodavanje dekorativnih stvarčica koje će osvježiti ambijent.

Jesen nam na gradske ulice donosi raskošnu paletu boja poput burgundi, smaragdno zelene, boje šljive i kraljevsko plave, koje želimo preslikati u vlastiti interijer.

Ovi zagasiti tonovi izvrsno se uklapaju u svaki prostor, neovisno o stilu dekoriranja. U potrazi za sitnicama koje će našoj blagovaonici, kuhinji, kupaonici i spavaćoj sobi nadjenuti novo ruho, uputili smo se u PRIMA salone.

Jedna od glavnih razloga zašto je naš odabir pao na ovog hrvatskog proizvođača namještaja su pristupačne cijene, vrhunska kvaliteta, a ponajprije zbog kreativnih rješenja koji su uvijek u skladu s najnovijim trendovima.

Nedavno su predstavili novu kolekciju pod nazivom ‘COCO maison’ koja nas je osvojila na prvu. Riječ je o nizozemskom brendu koji obuhvaća dekoracije za dom, ukrasne jastučiće, tepihe, zidnu dekoraciju, rasvjetu i mali komadni namještaj.

Unutar bogate lepeze atraktivnih dekorativnih predmeta, izdvojili smo dvadesetak cozy sitnica koje bismo momentalno stavili u košaricu.

Originalnost prilikom osmišljavanja kolekcije prisutna je na svakom od ovih artikala. Za dnevnu sobu bismo odabrali burgundi tabure i floralnu fotelju, uz koje ćete i tijekom onih najtmurnijih dana imati osmijeh na licu. Tu su i nezaobilazni ukrasni jastučići, koji će nas svojom mekoćom u potpunosti opustiti, dok bingamo omiljene serije na Netflixu.

Kuhinja je mjesto okupljanja, a uz ove purpurne zdjele koje možete popuniti s najdražim voćem ili slatkim delicijama, vaši ukućani će još više vremena provoditi ovdje.

Zlatna lampa koju možete postaviti na pod ili noćni ormarić, ne samo da će osvijetliti prostoriju, već će vam pružiti onaj cozy ugođaj u spavaćoj sobi, osobito u trenucima kada kiša krene kuckati po prozorima.

Blagovaonicu bismo upotpunili stylish vazama koje bi svojim izgledom mogle zasjeniti i cvijeće, tako da ih bez problema možete postaviti i samostalno.

Chic ogledalca stvorena su za predsoblje, gdje obavezno volimo pogledati je li sve na svome mjestu, prije nego što krenemo osvajati svijet. Najljepši je onaj u sivom izdanju, na koji možemo dodati i pokoju bilješku ili simboličnu fotografiju.

Biljke su dobrodošle u svim prostorijama, a osobitu pozornost plijeni model koji dolazi u kombinaciji s lampom.

Koliko puta smo nešto imali na umu, no isto nismo znali pretočiti u djelo. Uz PRIMA salone, o tome ne morate previše brinuti jer će ispuniti sva vaša očekivanja.

Što god odabrali, COCO maison dekor vašem će ambijentu dati potrebnu dozu elegancije, a vama tijekom čitave jeseni i zime pružiti potpuni zen.

Za detaljnije informacije o PRIMA namještaju i poslovnicama, posjetite njihovu službenu stranicu. Novu COCO maison kolekciju možete pronaći putem linka.

Također, za sve aktualnosti pratite njihove društvene mreže: FacebookInstagramYouTubeLinkedInPinterest.