FOTO by Adidas

Moda

Najslađi mini ruksak sezone dolazi u crvenoj boji s potpisom adidasa

Krešimir Šustić 29. rujna 2020.

Energičan model stvoren da podigne modne kombinacije

Modno osviještene dame znaju koliko je bitno posjedovati dobar accessories koji osim što će nam poslužiti kao praktičan dio outfita, zaokružuje svaku našu kombinaciju.

Neovisno o tome radi li se o casual, poslovnim ili večernjim izdanjima, uvijek ih nosimo sa sobom kako bi uz sebe imali one najpotrebnije stvarčice, od ključeva, novčanika i mobitela, pa sve do nužnih make-up proizvoda.

Bez njih rijetko kada izlazimo, a sa sigurnošću možemo reći da modni dodaci donose naš osobni touch u svakodnevne look-ove.

Najpopularnije među njima su torbice, ali i ruksaci koje možemo vidjeti svakoga dana u raznim kombinacijama na gradskim ulicama.

Zadnjih godina mnogi su brendovi izbacili mini izdanja koja djeluju kao ukras, no njihova praktičnost se definitivno može mjeriti s klasičnim modelima.

Adidas je u novu kolekciju uvrstio jedan neodoljivi primjerak koji dolazi u energičnoj crvenoj boji i osvaja na prvu jednostavnim dizajnom.

Ima veliko i prostrano spremište, vanjski džep, a unutrašnjost krije dodatan mrežasti pretinac u koji možemo pospremiti najsitnije predmete.

Idealan je za ležerne odlaske na kavu u kombinaciji s trapericama, suknjama i kaputima, ali i kao dodatak u poslovnim outfitima kako bi razbili klasičan business dress code.

Više informacija o ovom preslatkom proizvodu možete pronaći na LINKU, te se nadamo kako će uskoro osvanuti i na policama trgovina u Lijepoj našoj.