FOTO by H&M

Modni dodaci

Najslađi medvjedić u glavnoj ulozi nove H&M kolekcije modnih dodataka!

Viktoria Šafranić 16. prosinca 2021.

Ne znamo trebaju li vam nova torba ili ruksak, no sigurni smo da ovih dana razmišljate o kupnji kape…

Iako medvjedići ne predstavljaju simbol blagdana, ovog prosinca ih viđamo posvuda.

Brojni ugostiteljski objekti uvrstili su ih u svoju postavu kako bi još više privukli goste u svoj interijer. To im definitivno polazi za rukom.

Kada nakon napornog radnog dana i vanjske hladnoće, uđemo u neku ugrijanu prostoriju i ugledamo predimenzioniranog medu dok nas promatra onim nježnim okicama, odmah nam je toplo oko srca. Najfotogeničniji su oni u Etno Parku Zagreb uz koje ćete se odmah poželjeti slikati.

Etno Park Zagreb najfotogeničnija je lokacija ovogodišnjeg Adventa!

Osim restorana, i  brendovi su prepoznali vrijednost medvjedića pa ih je tako i jedan od najpopularnijih modnih mogula – H&M, uvrstio u svoju novu kolekciju.

Ne znamo što nam je slađe od ovih modnih dodataka. Smeđi ruksak koji dolazi u obliku medvjedića, a koji će na svačijim ramenima izgledati božanstveno, i mamiti osmijehe gdje god se pojavio.

24,99 €

Čak i ako nekome slučajno okrenete leđa ovog prosinca, druga strana će spasiti situaciju. Uz smeđeg krznenog medvjedića, tu je i medena torbica u bijeloj boji koja dolazi s mini motivima istih.

14,99 €

Šećer na kraju, H&M je lansirao kape u dvije boje – plavoj i bež, a s prednje strane ih krasi medvjedić s mašnicom oko vrata.

7,99 €

Ukoliko niste u potrazi za novom torbicom jer vam zaista ne treba, a ovaj dizajn vam je presladak, možete se odlučiti za kapu koja će vam svakako dobro doći u narednim tjednima i grijati vas tijekom najnižih temperatura.

7,99 €

Medvjedići su očito ultimativni hit ovih blagdana i prije nego što se pobunite protiv istih i kažete da ne spadaju u božićne dane baš kao ni Orašar, pogledajte ih još jednom, tko bi im mogao zamjeriti… Mi smo ih svakako odlučili prigrliti!