FOTO by nextdirect.com/hr

Dekor

Najslađi dekor za Dan zaljubljenih je ovaj ružičasti luster sa srcima!

Viktoria Mikulić 14. veljače 2022.

Nije li šarmantan?

Svako malo poželimo svom domu nadjenuti novo ruho. Za blagdane se posebno potrudimo, kao i tijekom proljetnih dana kada našim interijerom zavlada cvijeće, no ima i ono nešto između – Dan zaljubljenih kada bismo naš ambijent trebali posebno ukrasiti.

Mjesec zaljubljenih idealna je prilika da u naš dom dodamo dašak ljubavi. Netko će to učiniti kupnjom novih šalica u obliku srca, drugi će nabaviti ruže ne bi li interijer zračio ljubavlju, netko će se odlučiti za nove zavjese, tanjure u ljubavnom izdanju, netko će si dati truda i ispeći kolače ili tortu s kalupom u obliku srca, a mi ćemo nabaviti ovaj neodoljivi luster.

U ružičastoj boji, na službenoj Next stranici pojavio se luster koji plijeni pažnju svojim dizajnom. Mnogi bi rekli da je namijenjen za dječju sobu, no mi smatramo da bis e jednako lijepo uklopio i u dnevni boravak.

Ovaj neodoljivi luster napravljen je od akrila i metala, a posebnim ga čine presijavajuće boje i šarmantna srca. U životu zasigurno imate nekoliko osoba kojima biste poklonili svoje srce, a koji su i dio vašeg, stoga je ovaj luster idealan dar za sve one osobe koje vas čine sretnima (što ne znači da ga ne možete pokloniti svojoj malenkosti).

Ovaj dekor svaki će dom učiniti radosnim mjestom za život. Njegova cijena iznosi 153,00 kuna, a pronaći ga možete na LINKU!