FOTO by Sinsay

Dekor

Najslađe Sinsay uskršnje dekoracije stižu u pastelno žutom ruhu!

Daria Lovrić 15. ožujka 2023.

Šarmantni gnom, zečići i uskršnja jaja pokupili su naše simpatije!

Još nas manje od mjesec dana dijeli do Uskrsa, a mi već škicamo nove uskršnje dekoracije kojima ćemo ukrasiti naše domove. Iako nam je važno da se uklapaju u naš interijer, postoji nekoliko boja koje su neizbježne za vrijeme uskršnjeg perioda.

Najčešće biramo proljetne nijanse koje u razigranom periodu krase livade, drveća i vrtove. Najpopularnije su pastelne i jarke boje, a naš favorit je vesela i upečatljiva žuta.

Uskršnji zec – 3,99 €

Sinsay uskršnji zečići predstavljaju najsimpatičniji proljetni dekor!

Unutar nove Sinsay kolekcije pronašli smo mnoštvo uskršnjih dekoracija koje pršte od slatkoće. Moramo priznati da nam je bilo vrlo teško izdvojiti favorite, no opčinjeni žutom bojom koja nas asocira na proljetni period, vrlo lako smo suzili izbor.

Uskršnji zec – 2,99 €

Sinsay zečići dolaze u nekoliko dimenzija i oblika te su savršen dodatak vašoj komodi u dnevnom boravku. Radi svog minimalističkog dizajna i jednostavnih linija lako će se uklopiti u svaki prostor i neće narušiti harmoniju.

Uskršnji zec – 5,99 €

Štoviše, izaberite nekoliko različitih zečića i pridružite im uskršnja jaja kako bi upotpunili vašu blagdansku priču.

Uskršnje jaje – 2,99 €

Naš favorit je uskršnji gnom sa zečjim ušima. Iako su ove bradate figurice nekada krasile dvorišta i ukrašavale domove isključivo u božićnom periodu, sada ih viđamo u raznoraznim izdanjima.

Uskršnji gnom – 10,99 €

Za vrijeme Uskrsa oni se šuljaju u naše domove odjevene u pastelne tonove, noseći pisanice i proljetno cvijeće. Preslatki primjerak iz Sinsaya odjeven je u žuti outfit, ima zečje uši i baš poput pravog zečića obožavatelj je mrkvi.

Ako ste i vi u potrazi za blagdanskim novitetima, cijelu uskršnju ponudu dekoracija za dom škicnite putem Sinsay web trgovine.