FOTO by Instagram @majasuput

Poznati

Najslađe maškare na svijetu danas dolaze u Samobor uz koncert Maje Šuput!

Daria Lovrić 10. veljače 2023.

Veselje počinje u 20 h, a Maja stiže u pratnji svojih najslađih Supermana!

Pod sloganom “Hokus pokus EUrekus“, večeras počinje 197. Samoborski fašnik, jedna od najstarijih pokladnih svečanosti u Hrvatskoj i jedna od najvećih turističkih manifestacija u kontinentalnom dijelu Hrvatske.

Nakon proglašenja Slobodne Fašničke Republike publici će se predstaviti samoborski srednjoškolci iz Ekonomske, trgovačke i ugostiteljske škole i Gimnazije Antuna Gustava Matoša, a potom slijedi spektakularan koncert Maje Šuput.

Maja Šuput je na svom Instagram profilu podijelila nekoliko fotografija na kojima pozira s mužem Nenadom i preslatkim sinčićem Bloomom. Vesela obitelj odjevena je u kostime omiljenog junaka Supermana, pretpostavljamo po želji malenog Blooma.

„Superman team. Ništa zabavnije nego kad roditelji postanu djeca. Danas je jedan od onih dana kada možes biti sto poželiš, a mi smo za Samoborski fašnik i vise nego spremni. Vidimo se na trgu večeras, koncert je u 20 h a dolazim u pratnji svojih najslađih Supermana.“ – poručila je Maja u opisu fotografije.

Samoborski fašnik – događaj koji ne želite propustiti

Maske će vladati sve do 21. veljače pa se pozivaju čarobnjaci, vilenjaci, mađioničari, iluzionisti, alkemičari, vračevi, kvazi znanstvenici, fejk istraživači i razni drugi pronalazači, da osmisle čarobnu formulu za trajno rješenje svakodnevnih briga i problema.

Osim nastupa Maje Šuput, u subotu, 11. veljače nastupa Queen Real Tribute band, a u nedjelju, 12. veljače Dalmatino. Drugi fašnički vikend započet će 17. veljače koncertom Opće opasnosti, u subotu, 18. veljače nastupa Miroslav Škoro, a u nedjelju, 19. veljače Zvonko Bogdan. Zadnjeg dana fašnika u utorak, 21. veljače za zabavu će se pobrinuti Dražen Zečić.