Moda

Najslađe ljetne natikače već od 99 kuna!

Viktoria Šafranić 29. travnja 2021.

Cropp I House donose favorite za ljeto...

Svako godišnje doba, pa tako i ljeto nezamislivo je bez najzaljubljenijeg Disney para. Brendovi ih uvrštavaju u sve svoje kolekcije ne bi li na taj način unaprijedili rast prodaje. To im definitivno polazi za rukom jer jedan pogled na ove simpatične cartoon likove dovoljan je da posegnemo za novčanikom i priuštimo si nešto novo, čak iako to nismo imali u planu.

Jednostavno tako djeluju na nas, privlače poput magneta, a upravo su to postigli i sada, s ovim ljetnim natikačama koje su upotpunjene ilustracijama Mickey i Minnie Mousea.

High street brendovi House i Cropp unutar svoje ponude često uvrste raznovrsne crtane junake, a sada dolaze u obliku crnih natikača stvorenih za plažu, šetnju, shoppingiranje i još mnogo drugih ležernih aktivnosti.

Cropp donosi natikače u crno-bijelom ruhu po cijeni od 129,90 kuna, dok House model odlikuje crna boja ukrašena crvenom mašnicom i točkastim uzorkom. Cijena ovog primjerka iznosi simboličnih 99,00 kuna.

Na vama je da odlučite hoćete li ovotjedni budžet za kavu ili onaj za jedan ručak u gradu zamijeniti s ljupkim parom ljetne obuće.

O kvaliteti ne možemo puno pričati jer ih još nismo isprobali, no čak i da potraju jednu sezonu, nitko im to neće zamjeriti.

Više su namijenjene za dnevni look, odnosno neki casual outfit i vjerujemo da će vam na godišnjem odmoru biti prave modne suputnice, kako uz kupaći kostim tako i uz vruće hlačice i T-shirt.

Mickey natikače potražite na cropp.com/hr, dok je Minnie par dostupan putem LINKA.