FOTO by adidas.com/us

Kids

Najslađe do sada – adidas Superstar tenisice u Minnie i mini ruhu!

Viktoria Mikulić 16. veljače 2021.

Čim ugledaju ljupki model, mame djevojčica ostat će bez daha...

Je li to zbog toga što se nalazimo u mjesecu ljubavi ili zato što je iza nas dan kada se ista posebno obilježava, no moramo priznati da smo u posljednje vrijeme nekako više emotivni no inače. To i nije iznenađujuće s obzirom na sve što smo prošli i otkako se nalazimo u ovoj ‘čudnoj’ situaciji, kao da smo svijet počeli gledati drugim očima.

Više pažnje obraćamo na manje stvari, sitnice, konačno smo malo usporili i odlučili da nam svakodnevica ne prođe pred očima, već se trudimo što više uživati u svakom trenutku.

Roditelji mališana sve ovo možda malo lakše podnose jer ipak kakav god bio dan, na kraju istog dočeka ih osmijeh njihovog djeteta. Ima li veće radosti od toga, zasigurno ne…

Tim malenim bićima želimo pružiti sve na svijetu i tako barem mao nadoknaditi za svu ispunjenost kojom nas obasjavaju. Ono što nikako ne možemo kupiti je vrijeme koje provodimo s njima, to je nešto najdragocjenije i ne može se usporediti s ničime. No ipak, ne možemo ne odoljeti novim kolekcijama koje poznati brendovi lansiraju, a osobito onima iz kreativne radionice adidasa.

Proljetna kolekcija tenisica upravo je stigla, a nas je najviše razveselio model za princeze, koji dolazi u Minnie Mouse izdanju. Crveno-bijele, bez vezica za lakše obuvanje, s mašnicom točkastog uzorka i ogromnim natpisom SUPERSTAR, bit će glavna atrakcija u vrtiću.

Ove tenisice izgledaju kao da su najsretnije na svijetu, a takva će biti i njihova ponosna vlasnica.

Osim što slave jednog od najomiljenijih likova iz crtića na svijetu, nisu samo slatke, već i kvalitetne. Mekani, rastezljivi materijali i navlaka zaslužni za udobnost koja će svaki korak vaših mališanki učiniti laganim.

Iako su tek izašle na službenoj adidas stranici koja ne dostavlja u Hrvatsku, mi se ipak nadamo da će se s početkom proljeća pojaviti i na policama naših trgovina. Više detalja o istima saznajte na linku.