Moda

Najšik kaputići i pelerine dolaze s potpisom domaćeg brenda!

Viktoria Mikulić 17. listopada 2023.

Neizostavan su dio jesensko-zimskog ormara…

„Svjetski, a naše“ – ovom poslovicom bismo opisali hrvatski modni brend Gossip koji nas već nekoliko sezona osvaja svojim kreacijama. Iako najpoznatiji po raskošnom asortimanu haljina koje su zaludile Hrvatice, a koje su must-have za večernje prigode i ostala svečana događanja, ovog puta impresionirali su nas dražesnim kaputićima i pelerinama.

Malo tko će moći odoljeti ljupkim krojevima i bojama kojima odišu ovi noviteti. Koji god odabrali, izgledat ćete poput prave dive na gradskom asfaltu.

Bez obzira jeste li za klasiku ili više preferirate upečatljive jakne i kapute, Gossip nijednu stranu neće iznevjeriti. Svi bismo se složili da je su krem i crni kaputi nezaobilazan dio svakog ormara kojima se uvijek možemo vraćati, neovisno o prilici. Ipak, ako želite ostaviti poseban dojam i naglasiti svoju nježnu i ženstvenu stranu, pelerina pod nazivom „Escape ordinary“ naš je favorit za hladne dane, a sigurni smo da ni vas neće ostaviti ravnodušnima.

Pelerine i kaputići koji plijene pažnju na svakom koraku

Pelerine pepita uzorka od kašmira u blush rozoj i nježno plavoj boji odagnat će svaki oblak, a njihovi šarmantni gumbići i najjednostavniju će odjevnu kombinaciju podići na viši nivo. Ovaj model možete pronaći u raznim primjercima, kao i u crno-bijelom izdanju rezerviranom za sve koji cijene bezvremensku eleganciju.

Krase je kraći lepršavi rukavi koji dolaze u nekoliko slojeva, tako da je ispod nje poželjno odjenuti neki stylish pulover. Kao finalan touch uz chic gumbiće, tu je i remen koji naglašava struk i ističe figuru. Ovaj kaputić najbolje je nositi uz visoke čizme, no jednako dobro izgledat će uz oxfordice ili gležnjače.

Još jedan favorit je Evoke kaputić koji dolazi u kombinaciji vune i kože. Isti možete pronaći u bež, smeđoj i narančastoj varijanti.

Koji god odabrali, Gossip kaputići i pelerine dostojni su crvenog tepiha. Kvaliteta izrade i šik krojevi samo su neki od razloga zašto biste ih čim prije trebali imati u svom ormaru. Oni su dokaz da i tijekom najveće hladnoće možemo „tjerati“ modu.

Osim spomenutih kaputa, vi možete kreirati jedinstveni model jer Gossip radi prema željama kupaca.

Gossip modni butik možete pronaći na novoj lokaciji u Zagrebu na adresi Petrova ulica 97. Također za više detalje posjetite njihovu web stranicu, a za sve aktualnosti pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.