FOTO by Calzedonia

Moda

Najseksi kupaći kostim ovog ljeta nosi potpis omiljenog talijanskog brenda!

Viktoria Mikulić 22. svibnja 2023.

Calzedonia nas je osvojila ružičastim novitetom s 3D apliciranim cvijećem...

Ako ste osoba koja svake ljetne sezone mora imati najtrendi kupaći kostim i bez obzira što u svom ormaru imate već nekolicinu primjeraka koji su dovoljno chic da ih možete nositi i ovog ljeta, potreban vam je još jedan? Onda biste mogli škicnuti novi Calzedonia model koji možemo proglasiti najseksi badićem za ljeto 2023.

Više je više: Calzedonia kupaći kostim s cvijećem i šljokicama višak kilograma baca u drugi plan!

Riječ je o ružičastom modelu koji će savršeno pristajati uz preplanulu put, što vjerodostojno prikazuje ova Instagram fotografija. Isti dolaze u dva dijela i u dvije varijante, a ono što ga čini posebnim su detalji cvijeća na gornjem i donjem dijelu.

Možete odabrati između push-up bikini topa s lagano podstavljenim košaricama ili trokutasti bikini top, kao i brazilke ili bikini gaćice na vezanje.

Calzedonia dvodijelni kupaći kostim ukrašen cvijećem 3D i nijansiranim šljokicama naš je favorit za ljetne dane. Za plažu, nosite ga uz nude natikače ili japanke, predimenzioniranu slamnatu torbu, šeširić, sunčane naočale i proziran kimono.

Zašto biste ovaj kupaći kostim trebali nabaviti odmah? Svi koji su se jednom opekli znaju da je početak ljeta već prekasno razdoblje za kupnju novog kupaćeg kostima jer se oni najtrendi primjerci odmah rasprodaju i na sumnjamo da će upravo ovaj postati bestsellerom u narednim danima.

Više detalja o novom Calzedonia kupaćem kostimu u pinkish nijansi možete saznati na LINKU!