FOTO by Instagram

Dekor

Najšarmantniji modni dodatak ovog proljeća su tulipani!

Viktoria Šafranić 24. veljače 2021.

Bez obzira nosili ih u ruci, ili će isti izviriti iz torbe, bit će najljepši dodatak vašem outfitu...

Kada vrtove preplave šareni tulipani, znamo da je stiglo pravo proljeće. Veljača je idealna za zasaditi lukovice kako bi u travnju već niknuli prvi primjerci.

Cvjećarnice su također prepune raznovrsnih buketa s tulipanima, od onih klasičnih u papiru do popularnih tuljaka i flower boxeva. Za Valentinovo, mnogi umjesto ruža biraju upravo ovu prelijepo cvijeće, stvoreno za sve romantične duše.

Pred nama je i Dan žena, kada onim najposebnijim pripadnicama nježnijeg spola pokazujemo koliko nam znače, a tulipani su jedan od must-have poklona u takvim prilikama. Žuti, ružičasti, lila, bijeli, ne znamo koja nam je boja ljepša.

Ako želite samo malenu promjenu u svom interijeru, dovoljno je na stol dodati vazu s tulipanima koji će svojim gracioznim izgledom u trenu osvježiti prostor.

Volimo ih u svim izdanjima, no nekako najljepše izgledaju umotani u jednostavan papir, kao modni dodatak koji nosimo u ruci ili u torbici dok šetamo gradom. Već ih zamišljamo uz lepršave haljine, svilene marame i mini ruksake iz kojih suptilno vire, dok ih krase najdraže proljetne nijanse.

S dolaskom sunčanih dana, tulipani su gotovo jednako čest rekvizit kao i sunčane naočale. Ne samo da osvajaju izgledom nego i neopisivom svježinom koju donose gdje god se pojavili.

Ako su i vama toliko divni, predlažemo da ih zasadite u vlastitom vrtu i ponosno se divite rezultatima.

Za sve koji tek vikendom žele nadopuniti svoju vazu, naš savjet je kupiti ih od provjerenih cvjećara kako bi blistali u vazi barem tjedan ili desetak dana. Internet cvjećarna dostavacvijeca.com jedna je od takvih jedinstvenih platformi na kojoj ćete pronaći najraskošniji asortiman tulipana, kao i brojno drugo cvijeće, koje predstavlja najženstveniji proljetni accessories.