FOTO by Parfois

Moda

Najšarmantniji kofer s motivom suncobrana i ležaljki stavljamo na ljetnu wish listu!

Viktoria Mikulić 11. srpnja 2024.

Novitet bez kojeg je godišnji odmor nezamisliv...

Budući da su ovih dana temperature premašile 30 stupnjeva, ne čudi što svi maštamo o odlasku na godišnji odmor, izležavanju na nekoj prekrasnoj plaži i brčkanju u moru. Svatko od nas je drugačiji, netko uživa u buci, glasnoj muzici i partijanju i osjeća se ugodno na prepunim plažama, dok postoje i oni koji samo žele svoj kutak mira negdje u hladu, uz ugodno štivo i lepezu u rukama.

Bez obzira kojoj skupini pripadali, većina nas složila bi se oko jednog, a to je da uživamo u putovanjima, bez obzira kamo se uputili. I dok će neki ostati vjerni Lijepoj našoj i ove godine, drugi će svoj budget radije potrošiti negdje u inozemstvu. Svi ovih dana tragamo za kupaćim kostimima, kremama za sunčanje, šeširima i natikačama, ali malo tko razmišlja o onome najvažnijem, bez čega je svako putovanje nezamislivo.

Naravno, riječ je o koferu u koji svrstavamo sve navedene stvarčice. Iako prtljagu ne kupujemo često, a osobito ne svako godišnje doba, novitet koji smo upravo pronašli u Parfoisu mogao bi vas navesti da si upravo ovog ljeta priuštite novi kofer.

Ovaj poznati brend nas uvijek oduševljava šarmantnim printom, no ovog puta posebno su nas osvojili koferom s motivima šarenih suncobrana i ležaljki koji nam uvijek izmame osmijeh na licu.

Plaža prepuna vibrantnih suncobrana i ležaljki najfotogeničniji je ljetni prizor, baš kao i ovaj kofer koji dolazi u kombinaciji ljubičaste, bijele, narančaste i zelene boje. Dovoljno je prostran da vam u isti stanu svi oni modni dodaci koje ste planirali ponijeti na odmor.

Za sve koji obožavaju ljeto ili jednostavno želite osvježiti svoj putni asortiman, Parfois kofer idealan je za sve vaše ljetne potrepštine, a njegova cijena iznosi €75.99!